Gazete Vatan Logo

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

ATA AÖF (Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi) sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak konusu... ATA AÖF sınavının sonuçları haftanın ilk gününde müjdeli haber vermedi, peki ATA AÖF sonuçları ne zaman belli olacak?

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

3-4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen ATA AÖF sınavının sonuçları adaylar tarafından merakle bekleniyor ve takip ediliyor. ATA AÖF ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi, gelidiğinde sayfamızda olacak. ATA AÖF sınav sonuçları http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden öğrenilebilecek.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN;

3-4 Aralık tarihinde yapılan ATA AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı, açıklandığında haberimizde yer alacak. ATA AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek ise oldukça kolay, http://obs.atauni.edu.tr/ resmi internet sitesinden faydalanmanız yeterlidir. Sadece kimlik numarası ve sistem şifresi ile öğrenilebilecek olan ATA AÖF sınav sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ DUYURUSU
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Fakültemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtlarını 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden yapmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt işlemlerinin ardından Halkbank veya VakıfBank’a materyal ücretini ödeyen öğrencilerin (SMS yolu ile evrak istenen öğrenciler hariç) herhangi bir evrak göndermesine gerek kalmaksızın kayıtları tamamlanmış olacaktır.e-Devlet kapısı üzerinden kayıt yaptıramayan öğrencilerin bu kılavuzda açıklanan ve SMS (kısa mesaj) yoluyla istenen tüm belgeleri, 12-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığına doğrudan yada posta yolu ile mutlaka ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmamış olur.Öğrenci adaylarına kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirmeler, Fakültemiz web sayfası üzerinden ve SMS yolu ile yapılacaktır.Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri kesinlikle uzatılmayacaktır. Bu tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar, sonradan kayıt için herhangi bir hak iddia edemezler, mazeret ileri süremezler ve kayıt hakkını kaybederler.Kesin kayıt işleminin tamamlanması için belge göndermesi gereken öğrencilerin istenen belgeleri eksiksiz göndermeleri ve bu kılavuzda belirtilen niteliklere uygun hazırlamaları gerekmektedir.Kayıt için gerekli belgeler eksiksiz ve kılavuzda belirtilen şekilde hazırlanarak belirtilen tarihler içerisinde Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı’na posta yoluyla veya doğrudan gönderilmelidir.Kayıt belgelerinin biri bile eksik olsa kayıt yapılmaz ve belge tamamlamak üzere ek süre verilmez.

Haberin Devamı