Gazete Vatan Logo

ATA - AÖF bütünleme sınavı sonuçları! ATA - AÖF sınav sonucu itirazı

ATA - AÖF bütünleme sınavı sonuçları açıklandı. Binlerce kişi ATA - AÖF sınav sonucu itirazının nasıl yapıldığını merak ediyor. ATA - AÖF sınav sonucu itirazı kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

ATA - AÖF bütünleme sınavı sonuçları! ATA - AÖF sınav sonucu itirazı

ATA - AÖF bütünleme sınavı 9-10 Haziran tarihlerinde düzenlendi. ATA - AÖF bütünleme sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler üç ders sınavının ne zaman yapılacağına çevrildi. İşte ayrıntılar...

ATA AÖF ÜÇ DERS SINAVI HANGİ TARİHTE?

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçlarından sonra üç ders sınavı ne zaman yapılacak merak ediliyor. ATA AÖF üç ders sınavı 29 Temmuz 2018'de yapılacak.

ATA AÖF BAŞARI NOTU ORTALAMASI NASIL HESAPLANIR?

Bir derse ait başarı notu ara sınavın %30'u, yarıyıl sonu/bütünleme sınavının %70'i alınarak hesaplanır. Ancak yalnızca Blok Uygulama dersinde bu oranlar yıl içi uygulama puanının (ara sınav yerine geçer) %60'ı, yarıyıl sonu/bütünleme sınavının %40'ı alınarak hesaplanır.

Resmi duyuru:

Değerli Öğrencilerimiz,

Bütünleme Sınav sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 20 Haziran 23:59'a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Haberin Devamı

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Sınav Sonuç İtiraz Kılavuzu için tıklayınız.