Gazete Vatan Logo

Asus'tan pil güncellemesi!

Asus, yüksek batarya kapasitesine sahip olan Zenfone Max modeli için, pil ömrünü uzatmayı hedefleyen yeni bir güncelleme yayınladı. İşte güncellemenin detayları!

Asus'tan pil güncellemesi!

Asus, uygun fiyatı ile dikkat çeken Zenfone 3 Max modeli için Android 7.1.1 Nougat'ı yayınlamasının ardından, bu kez Zenfone Max için yayınladığı yeni bir güncelleme ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Gelin, şimdi Asus'un 5000 mAh gibi oldukça yüksek bir pil kapasitesine sahip olan Zenfone Max modeli için yayınladığı yeni güncellemenin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Asus Zenfone Max için yeni pil güncellemesi

ZC550KL model numarasına sahip olan ZenFone Max için yayınlanan 13.8.26.92 sürüm numaralı güncelleme, bazı sistem uygulamalarını güncellerken, cihazı Asus'un Power Master uygulaması ile buluşturuyor.

Asus'un akıllı telefonları için geliştirdiği özel bir pil yönetim uygulaması olan Power Master, kullanım tarzınıza göre güç yönetimini optimize ederek cihazların oldukça uzun pil süreleri sunmasını sağlıyor.
Asus, Zenfone Max kullanıcılarının Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemeleri yolunu takip ederek OTA ile dağıtımına başlanılan güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmelerini tavsiye ediyor.
Kaynak: Shiftdelete

Haberin Devamı