Gazete Vatan Logo

Astoria Emlak AVM'si Olacak

100 'e yakın firmanın bir arada bulunacağı R'Estate Center için bir çok firma şimdiden yerini ayırttı...

Esentepe'deki Astoria, emlak alıcı ve satıcılarının buluşma noktası oluyor. 100 'e yakın firmanın bir arada bulunacağı R'Estate Center için bir çok firma şimdiden yerini ayırttı...

Türkiye'de ilk kez geliştirilen konseptle artık ev almak isteyenlerin proje proje dolaşmasına gerek kalmayacak. 30 dakikada Halkalı'dan Kartal'a, Kayaşehir'den Tuzla'ya hatta Antalya'dan Bodrum'a tüm gayrimenkul projelerini aynı anda gezmek mümkün. Astaş'm inşa ettiği ve 2008 yılında hizmete açılan Astoria Alışveriş Merkezi bundan böyle gayrimenkul dünyasına ev sahipliği yapacak. Proje, Turyap, Demos Fuarcılık ve İtko işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Türkiye'de ilk olan proje, emlak tanıtım ve satış merkezi olarak hizmet verecek. Projeyle ilgili bilgi veren Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 100'e yakın firmanın bir arada bulunacağı ve uzun süreli satış ofisi olacak olan proje için Sinpaş, Mesa, Ege Yapı, Emlak GYO, Beyaz İnşaat, Dekon İnşaat ve Türkerler inşaat gibi firmaların rezervasyon yaptırdığını söyledi. R'Estate Center için 6 dilde Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Arapça web sitesi de hazırlanacak.

Haberin Devamı

2014 yılında açılacak

R'Estate Center, emlak almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek isteyen herkese açık olacak. Proje 2014 yılında kapılarını açacak. AVM'lerdeki stratejik mağaza karışımı mantığını, konut ve ofis geliştiren şirketlere uyarlayacak olan R'estate Center, Astoria binasının 5 bin metrekarelik bağımsız bir katında hizmet verecek. Merkez, yılın 365 günü açık kalacak. Türkiye'nin ilk sürekli emlak tanıtım ve satış merkezi R'Estate Center'da, uzun süreli proje tanıtımları yapılacak.

HAFTADA BİR GÜN KONUT İHALESİ

İNŞAAT şirketleri gibi mülk sahiplerinin de stand kiralayabileceği sistemde kentsel dönüşüm bölgelerinde bulunan toplu konutlar ve siteler, binalarını müteahhitlere tanıtma fırsatı elde edecek. Her ayın bir günü R'Estate Center'da acık artırma yöntemiyle cok uygun fiyatlarla belli sayıda konut satısa sunulacak. Acık artırma ile vatandaşlar istedikleri evlere daha uygun fiyatlarla ulaşma fırsatı bulacak.

Haberin Devamı