Gazete Vatan Logo

Aslı Yılmaztürk kimdir? Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni belli oldu!

İstanbul'dan tatil amacıyla Muğla'nın Ula ilçesine gelen ve kendisinden bir süredir haber alınamayan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk (34), kaldığı tek katlı müstakil evde ölü bulundu. Yapılan incelemeler sonunda Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni belli oldu. Peki, Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni ne? Aslı Yılmaztürk neden öldü? İşte ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ün ölümü ile ilgili detaylar...

Aslı Yılmaztürk kimdir? Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni belli oldu!

Ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk tatil için geldiği Ula'da ölü bulundu. Bir süredir haber alınamayan ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ün kaldığı tek katlı müstakil evde ölü bulunduğu öğrenildi. Yapılan incelemeler sonunda Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni belli oldu. Peki, Aslı Yılmaztürk kimdir, kaç yaşında? Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni ne? Aslı Yılmaztürk neden öldü? İşte ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ün ölümü ile ilgili detaylar...

İstanbul'dan tatil amacıyla Muğla'nın Ula ilçesine gelen ve kendisinden bir süredir haber alınamayan ünlü tasarımcı 34 yaşındaki Aslı Yılmaztürk, kaldığı tek katlı müstakil evde ölü bulundu.

İddiaya göre, ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk bir süre önce tatil amaçlı İstanbul'dan Muğla'nın Ula ilçesine geldi. Tek katlı müstakil bir evde kalan Yılmaztürk'ten haber alamayan yakınları, durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine Yılmaztürk'ün kaldığı eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Aslı Yılmaztürk'ü hareketsiz şekilde yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Yılmaztürk'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

Yılmaztürk'ün cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, jandarma ekiplerince yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk'ün çaydanlıktan taşan suyun söndürdüğü ocaktan sızan gazdan zehirlendiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASLI YILMAZTÜRK KİMDİR?

34 yaşında hayatını kaybeden Aslı Yılmaztürk Artxdesign kurucusudur. Yılmaztürk, kreatif direktör olarak görev yapmaktaydı.

Robert Lisesi'ni bitiren Yılmaztürk sonra üniversitede ekonomi bölümünü kazandı. Görsel tasarım öğrenimi gördü.

2008'de AXD'yi bir blog olarak başlatan Yılmaztürk, 2015'de Artsxdesign'ı bir iş modeline dönüştürdü.