Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver Kimdir?

Üç yıl önce muhteşem bir düğünle evlenen oyuncu Aslı Enver ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Birkan Sokullu boşanma haberi herkesi hayrete düşürdü. Peki Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver Kimdir?

Aşklarıyla herkesi kendilerine hayran bırakan Aslı Enver ve Birkan Sokullu çifti boşanıyor! Çift ayrılık haberini avukatları aracılığıyla yaptıkları açıklama ile bildirdi.

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 yılında Kıbrıs Türkü bir baba ile Eğitim için Türkiye’den Londra‘ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Birleşik Krallık Londra’da dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük abisi var ve bu nedenden dolayı erkeklerin arasında ve onlarla oyun oynayarak büyüdüğünü söylemektedir. 12 yaşına kadar Londra’da yaşayan ünlü oyuncu daha sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesinde okudu. Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kendisiyle yapılan bir röportajda çok güzel ve çıtı pıtı olduğu söylendiğinde öyle gözüküyorum ama her an beni bir tamirci gibi elimde matkapla çalışırken görebilirsiniz demektedir. Güzelliği kadar yetenekli olduğunu da vurgulayan güzel oyuncu çok zeki ve sevecen bir yapıya sahiptir. Kariyerine ilk olarak 2 dakikalık bir rolle sitcom da başlamıştır. DiziOyunculari.Biz Daha sonraları Ayna adlı kısa film de rol almıştır. Hayat Bilgisi dizisinde Hazal rolü ile Kerem ‘ in kız arkadaşı rolünü oynamıştır. Yıldızının bu dizide parlamaya başlamasının ardından rol aldığı Kavak Yelleri dizisinde kariyerinde en üst noktaya gelmiştir. Bu dizi de canlandırdığı Mine rolü ile seyirciye kendisini tanıtmıştır. Birkan Sokullu ile evlenerek Aslı Enver Sokullu soyadını almıştır. Erkeklerin sevgilisi güzel oyuncu 172 cm boyunda ve 53 kilo ağırlığındadır. Sarı Saçlı ve Kahverengi gözlü ünlü ve güzel oyuncu hayranlarını güzelliğiyle büyülemektedir. Daha önce bir çok dizide rol almayı başarmıştır. Bana Artık Hicran De Dizisinde Başrol alması kendisini ve sevenlerini heycanlandırmıştır.

Haberin Devamı

Aslı Enver’in Oynadığı Dizi Ve Filmler

Bana Artık Hicran De

Tamam Mıyız?

Kayıp Suskunlar

Kavak Yelleri

Hayat Bilgisi

Ayna Mutlu Ol Yeter