Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı Enver'den 'yeni sevgilisi evli çıktı' haberine yalanlama

Aslı Enver'den 'yeni sevgilisi evli çıktı' haberine yalanlama

Murat Boz'la olan ilişkisi yılan hikayesine dönen Aslı Enver'in bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddia edilmiş, bu iş adamının da evli olduğu söylentisi çıkmıştı.

Aslı Enver'den 'yeni sevgilisi evli çıktı' haberine yalanlama

Takvim'de yer alan habere göre Murat Boz ile ilişkisi yılan hikayesine dönen Aslı Enver'in adı sır gibi saklanan bir iş adamıyla birlikte olduğu ancak bu işadamının evli olduğu iddia edilmişti.

ASLI'DAN YALANLAMA GELDİ

Konu ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Enver açıklamasında, "Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım. Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi' denilerek haberler yapılması artık beni ve ailemi ciddi derecede üzüyor ve yıpratıyor. Bu haberi ortaya atan instagram hesabı ve gazete ile ilgili de hukuki süreci başlatmış durumdayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim" sözlerine yer verdi.