Gazete Vatan Logo
Futbol Aslantepe’ye ikinci kule!

Aslantepe’ye ikinci kule!

Skyland İstanbul’dan sonra TT Arena’yı kuşbakışı gören ikinci kuleyi Nurol GYO inşa edecek. Projede metrekare fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor.

Türkiye’nin ilk 5 gayrimenkul yatırım ortaklıklığından biri olma hedefiyle yola çıkan Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Park projelerinin ardından, üçüncü projesi Seyrantepe’deki Nurol Life Aslantepe’yi satışa çıkardı. Türk Telekom Arena Stadı’nın komşu parselinde yer alan Nurol Life, Skyland İstanbul’un ardından stadı kuşbakışı gören ikinci kule olacak.

Toplam 250 milyon dolar yatırımla hayata geçecek Nurol Life, rekabetçi fiyatlarıyla Seyrantepe bölgesine adım atıyor. Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “Uygun fiyat seçenekleri ve cazip ödeme planlarıyla rezidans sahibi olma kolaylığı sunuyoruz. Metrekare fiyatlarımız 2 bin 800 dolardan başlıyor” dedi.

252 metrelik kule

Musa Aykaç’ın verdiği bilgilere göre, toplam 9 bin 525 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek Nurol Life’ın 140 bin metrekare inşaat alanı olacak. Projede, konutlar kule kısmında, ticari alan olarak ayrılan bölüm ise bazada yer alacak. 50 katlı Nurol Life, 252 metre yüksekliğinde inşa edilecek. Buna göre, İstanbul’un en yüksek binalarından birisi olacak. Nurol Life’ın inşaatı da bir süre önce başladı.

Nurol Life’ta konut satışları başlarken, ofislerin satış ya da kiralamasına daha sonra karar verilecek. Konutların üç gün süren ön talep sürecinde 90 opsiyon aldıklarını ifade eden Musa Aykaç, şunları söyledi:

Uygun rezidans fiyatları

“Birçok kişinin hayalinde bir rezidansta yaşama fikri var. Nurol Life’ta uygun fiyat seçenekleri ve cazip ödeme planlarıyla bu beklentiye cevap vermek istiyoruz. Kulenin ilk iki bölgesindeki 250 konutun metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlıyor. Daha yüksek katlarda 4 bin 500 dolardan başlıyor. Buna göre 1+1 daireler 244 bin ile 644 bin dolar, 2+1 daireler ise 329 bin ile 700 bin dolar arasında satılıyor. Kur riskini almak istemeyenler için TL ödeme imkanı da sunuyoruz. Öte yandan, Projenin ruhsatını 2012’de aldığımız için KDV yüzde 1 olacak.”

3 proje de aynı metro hattında yer alıyor

NUROL GYO’nun hiçbir projesini tesadüfi yapmadığını vurgulayan Musa Aykaç, “Projelerimizin lokasyon, mimarisi ve şehrin dönüşümüyle bütünleşen bir yapıda olması, belli bir araştırma sonucunda yapıldığının kanıtıdır. Mecidiyeköy’deki Nurol Tower ve Basın Ekspres Yolu’ndaki Nurol Park projemiz ve yeni projemiz Nurol Life, önümüzdeki yıllarda açılacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı üzerinde yer alıyor. Öte yandan Nurol Life, Yenikapı-Hacıosman metrosuna da yürüme mesafesinde bulunuyor” diye konuştu. Aykaç, Seyrantepe bölgesinin İstanbul’un en önemli ve en çok prim yapan akslarından biri olacağını da sözlerine ekledi.

4 metre tavan yüksekliği

MUSA Aykaç, projenin rezidanslarında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut olduğunu, büyüklüklerinin ise 62 ile 294 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Projenin yüzde 90’ının 1+1 ve 2+1’lerden oluştuğunu ifade eden Aykaç, dairelerin tavan yüksekliklerine dikkat çekti. Aykaç, “Dört metrelik tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı yaratıyoruz. Ofislerimizde ise tavan yüksekliği 4.25 metre olacak” dedi.

Haberin Devamı