Gazete Vatan Logo

Aslanlar Florya'da kutladı

Kupa töreninin ardından yüzlerce araçtan oluşan konvoyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan yola çıkan Galatasaray kafilesinde, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler şampiyonluk şarkıları söylerken, elde edilen zaferin tadını doyasıya çıkardılar.

ŞAMPİYONU MEŞALELERLE KARŞILADILAR

Yaklaşık iki saatlik bir yolculuktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ulaşan sarı-kırmızılılar, burada kendilerini bekleyen binlerce taraftar tarafından karşılandı.

Kafile, sevgi gösterilerinde bulunan ve meşaleler yakan taraftarlar nedeniyle güçlükle, sabaha karşı saat 03.05'te tesislere girebildi.

Tesislerdeki Jupp Derwal Antrenman Sahası'nı dolduran ve saatlerce takımlarının gelişini bekleyen taraftarların coşkusu, futbolcuların ellerinde kupayla birlikte tesislerin balkonuna çıkmasıyla doruk noktasına ulaştı.

Taraftarlar, “İşte taraftar, işte şampiyon”, “Şike yapsana, şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana” diye tezahürat yaparken, oyuncular da
taraftarlara 3'lü çektirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Selçuk başta olmak üzere Melo, Elmander, Muslera ve Engin lehine tezahürat yaptılar.

Teknik direktör Fatih Terim de taraftarların “İmparator Fatih Terim” tezahüratları sonrasında tesislerin balkonunda şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak taraftarları selamladı.

Bu arada, Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk kutlamalarına, sırtında şampiyonluk sezonlarının yazılı olduğu özel bir tişört giyerek katıldı.




Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da kutlamalara katılırken, başarılı yönetici taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Taraftarlar, şampiyonluk gecesinde Florya'yı adeta sarı-kırmızı renklere boyadı. Tesislere sığmayan taraftarlar çevrede izdiham yaratırken, sabahın erken saatlerine kadar eğlenerek şampiyonluğun tadını doyasıya çıkarttılar

Öte yandan, futbolcuların tesislerin balkonundan ayrılmasına rağmen taraftarlar bir süre daha antrenman sahasında beklemeyi sürdürerek tezahürat yaptı.

Haberin Devamı