Gazete Vatan Logo

Aslan Ailem 3. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor!

Aslan Ailem 3. bölümde gerçeklerin ortaya çıkması herkesi şaşırtacak. Aslan ailem yeni bölümde çiftliğin başkasına ait olduğu anlaşılarak macera dolu sahneler yaşanacak. Aslan Ailem 3. bölümde gizli olan herşeyi ortaya çıkaracak..

Aslan Ailem 3. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor!

Aslan Ailem yeni bölümde çiftliğin başkasına ait olduğu anlaşılarak gerçeğin ortaya çıkmasını ekrana getirecek. Trt 1'in sevilen dizisi Aslan Ailem seyircilerin merak duygularını 3. bölümde giderecek. Aslan Ailem yeni bölümüyle 5 Kasım Pazar günü 20.00'de TRT 1'de...

Aslan Ailem'in bu hafta yayınlanacak üçüncü bölümünde; Burcu, Aslan Ailesinin yaşadığı fakat tapusu başkasında olan ve babasının ‘Git yerleş’ dediği çiftliğe, bavulunu alarak ‘Burası Benim çiftliğim! Ben geldim!’ diyerek taşınır. Fakat bu yerleşme, elbette ki istediği gibi olmayacaktır. Bu ani gelişmeyle birlikte hem kendisinin hem de Aslan Ailesinin yaşayacağı bir sürü macera onları beklemektedir. Hatice ve Murat aynı dakikalarda çiftliğin kendilerine ait olmadığını öğrenirler.

Vedat, çiftlikle ilgili onlara yıllarca yalan söylemiştir. Vedat olanları izah etmeye çalışır ama Hatice affetmez. O yokmuş gibi davranmaya başlar. Murat ise Tayfun Olgun’un çiftliği neden babasına verdiğini sorgular. Bu arada Hatice ve Burcu arasındaki çekişme sorunların çözülmesini imkânsız kılar. Hatice, Burcu’yu eve sokmaz. Burcu da Aslan ailesiyle birlikte kalmayı kabul etmez. Vedat ve Murat, Burcu’ya kalacak yer düşünürken, Burcu’nun bulduğu çözüm herkesi şaşırtır. Burcu’nun şüpheli tavırlarından, babasıyla bağlantı kurduğunu düşünen Murat, gizlice Burcu’nun peşine takılır. Takip sonucunda Tayfun Olgun’a ulaşacağından emindir.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Umut, Burcu’yla babası hakkında röportaj yapmak için fırsat kollarken, kanaldaki rakibi Pelin’in aradığı büyük haber ayağına gelir. Sürpriz bir isim Tayfun Olgun’un yolsuzluk dosyasıyla ilgili röportaj vermek ister. Burcu’nun aradığı sözleşme Murat’ın eline geçer. Şimdi Murat için vereceği karar, hayatının sınavıdır. Murat, ailesine rağmen sözleşmeyi Burcu’ya verecek mi?

ASLAN AİLEM 3. BÖLÜM FRAGMAN