Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem yeni sezon 19.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Asla Vazgeçmem yeni sezon 19.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show TV'nin izlenme rekoru kıran dizisi Asla Vazgeçmem yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Yeni bölümde seyirciyi büyük sürpriz bekliyor. Yiğit ve Nur'un evliliğinde neler yaşanacak? Asla Vazgeçmem 19.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Asla Vazgeçmem yeni sezon 19.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show TV'nin ilk sezon severek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem ikinci sezonda da bomba gibi olacak. Asla Vazgeçmem dizisinin ikinci sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

ASLA VAZGEÇMEM 19.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Asla Vazgeçmem yeni sezonuyla yakında Show TV’de!

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Aysun Akyüz üstleniyor. Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize),Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

ASLA VAZGEÇMEM SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Nur’un yazdıklarını okuyan İclal, artık Nur’un Yiğit’e olan aşkını öğrenir, beyninden vurulur. Aytül’ün son anda yetişmesi İclal’in tüm gerçekle yüzleşmesinin önüne geçer ancak İclal’i zapt etmek kolay olmayacaktır. Nur ve Yiğit arasında mankenlik krizi kaldığı yerden devam ederken, İclal Aytül’ün telkinleriyle durumu Yiğit’e yansıtmadan Nur’un üzerine oynayarak çözmeye ikna olur. Nur, artık İclal’in hedefindedir. Ancak İclal, büyük gerçeğe tüm çıplaklığıyla toslamak üzeredir.

Haberin Devamı