Gazete Vatan Logo

Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV

Heyecanla beklenen Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu yanıt buldu. Asla Vazgeçmem bu akşam Show TV ekranında olacak...

Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden ve bunu kullanan Fikret, abisinin elinden şimdilik kurtulmuştur. Nur ise en iyi dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır.
Yiğit ve İclal’in hesaplaşması büyük olacaktır. Fikret’in kötü niyetli davranışlarını sonunda fark eden Nur, onunla yolları ayırmak üzere hareke geçse de aslında çok geç kalmıştır. Yaren’in taktikleri işe yaramış, Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşmıştır. Ancak iyi niyetli Yağmur henüz hiçbir şeyin farkında değildir.
Ta ki onları öpüşürken görünceye kadar. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez. Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fırat’ın aşkına kendini kaptıran İclal seçimi zor bir yol ayrımındadır. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise herkesin hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar.
Nur, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar!

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM HİKAYE VE KÜNYE

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

Haberin Devamı