Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem'de son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Nur’u billboardlarda görünce neye uğradığını şaşıran Yiğit, küplere binmişti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem'de son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Nur’u billboardlarda görünce neye uğradığını şaşıran Yiğit, küplere binmişti. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak...

ASLA VAZGEÇMEM BÖLÜM FRAGMANI

Asla Vazgeçmem son bölümde neler yaşandı?

Nur’u billboardlarda görünce neye uğradığını şaşıran Yiğit, küplere biner. Yiğit’in akıl almaz tepkileri ile billboard olayı büyürken, Elmas’ın tuzağı ise tıkır tıkır işler. Nur, Yiğit’e kendini savunmaya çalışırken oluşan bir yanlış anlama ile aşıkların arasında tansiyon iyice yükselir. Diğer yanda hafızası yerine gelen İclal, hatırladıklarının acısıyla boğuşmaktadır.

Yiğit’in boşanmak istediğini hatırlamak, İclal’in dünyasını başına yıkar. Yiğit ve Nur cephesinde ise, Yiğit’in dinmek bilmeyen öfkesi yüzünden sular durulmaz. Elmas, aşıklara son bir darbe daha vurmaya hazırlanırken, Yiğit ve Nur’u büyük bir sürpriz beklemektedir.

Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh..

Ya kafes onları boğacak…

Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…