Gazete Vatan Logo

Asla Vazgeçmem 44. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor İzle

Ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem son bölümde ekrana kilitledi. Sevilen dizi Asla Vazgeçmem yeni bölümde yine heycanlı dakikalar yaşanıyor. Yiğit ve Nur arasındaki romantik anlar artıyor.Asla Vazgeçmem 44. yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem 44. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor İzle

Asla Vazgeçmem bu akşam yayınlanacak bölümüyle yine konuşulacak. Asla Vazgeçmem yeni bölümde Yiğit ve Nur, Hafize’nin ölümünden sonra bir araya geliyorlar. İki aşık “Bir daha vazgeçmeyeceğiz” diyerek de aşklarını daha güçlü hale getiriyorlar. Yalnız bu anlara İclal’in annesi de şahitlik ediyor

Nur evinde bulunduğu sırada gizli bir el elektrikleri kesiyor ve kapıyı çalıyor. Nur aşağıya inip kapıyı açtığı anda o adamla yüz yüze geliyor. O adam kim?

ASLA VAZGEÇMEM 44. FRAGMAN

Asla Vazgeçmem Son Bölümde neler olmuştu?

Show TV’nin en çok seyredilen dizisi Asla Vazgeçmem’in 42. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Asla Vazgeçmem yeni bölümde Hafize ölüyor ve bu ölüm Yiğit ile Nur’u bir araya getiren en önemli etken oluyor.

Asla Vazgeçmem son bölümde Hafize, kızının düşürüldüğü duruma üzülerek kahrından ölmüştü. Yeni bölümde bu ölüm Nur ve Yiğit’in yakınlaşmasına neden oluyor. Öte yandan İclal bu duruma deli olsa da elinden bir şey gelmiyor.

Hafize’nin ölümü tüm aileyi yasa boğarken bu ölümde en çok payı olan Nazan’a Nur Tokat atarak saldırıda bulunuyor. Bakalım yeni bölümde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM DİZİ KONUSU

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adanadan İstanbula gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.

Oyuncular

Tolgahan Sayışman Yiğit Kozan 1- Yiğit her bayanın hayalinde ki bir erkeğin duygularına sahip olurken hem romantik, espirili ve bir o kadar da güçlü biridir. Hayatı boyunca gerçek aşktan ümidi kestikten sonra, hiçbir beklentisi olmadığında karşısına dünyanın en güzel şeyi çıktığında yıldırım gibi aşık olmuştur.
Amine Gülşe Nur Kozan 1- Nur biraz duygusal bir insan olmasından ötürü de zor bir kişiliğe sahiptir. Ailesi hariç, çevresinde ki insanlara pek güvenmeyen ve muhatap olmayan tiplerdendir. Tama miyle bir aile bağımlısı ve erkeklerle olan ilişkisinde ise hep zararlı taraf olduğundan dolayı artık başkasıyla olma düşüncesi bile midesini bulandırıyordu. Yalnız ta ki Yiğit'i, gördükten sonra bu fikirleri her ne kadar değişse de yine de aynı yaşadığı olaylar ve travmalar aklına geldiğinde maalesef ki ondan uzaklaşacaktır.

Haberin Devamı