Gazete Vatan Logo

Asla Vazgeçmem'in final tarihi belli oldu!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi olan Asla Vazgeçmem'de flaş gelişmeler yaşanıyor. En son 44. bölüm ile ekrana gelen Asla Vazgeçmem dizisi erken final yapma kararı mı aldı? İzleyicileri şoke eden açıklama haberimizde.

Asla Vazgeçmem'in final tarihi belli oldu!

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir'in paylaştığı "Asla Vazgeçmem" dizisi, bu sezon final yapacak.

Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programında dizinin final tarihi açıklandı. İlk bölümlerinde beklenen reytinglere ulaşamayan "Asla Vazgeçmem", 3 kez yayından kaldırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Ancak daha sonra seyircinin beğendiği diziler arasında yerini alan "Asla Vazgeçmem" 44. Bölüme kadar ulaşmıştı. Son bölümlerinde kadın entrikalarının başrol oynadığı ve dev bütçeli dizilere kafa tutan dizinin bu sezon ekran ömrünü tamamlayacağı açıklandı. "Asla Vazgeçmem", 57. Bölümde yani Haziran ayının son haftası ekrana veda edecek.

SEZONUN EN İDDİALI DİZİSİ DE DAYANAMADI
Beğenilen dizi “Asla Vazgeçmem” 44. Bölüme kadar ulaşmıştı. Son bölümlerinde kadın entrikalarının başrol oynadığı ve dev bütçeli dizilere kafa tutan dizinin bu sezon ekran ömrünü tamamlayacağı açıklandı. “Asla Vazgeçmem”, 57. Bölümde yani haziran ayının son haftası ekrana veda edecek.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM HAKKINDA

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir. Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adanadan İstanbula gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.