Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem demediler!

Asla Vazgeçmem demediler!

“Asla Vazgeçmem” dizisinin beklenen reytingi almaması nedeniyle oyuncular ücretlerinde indirim yapmak zorunda kaldı.

Asla Vazgeçmem demediler!

Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe’nin başrolü paylaştığı “Asla Vazgeçmem” dizisiyle ilgili sık sık ‘bitti bitiyor’ haberleri çıkıyor. Yapımcısı Farut Turgut artık bu haberleri yalanlamaktan bıktı usandı. Reyting sıralamasında zirveye tutunamayan dizinin yayından kaldırılmasına alışığız. Show TV’nin ‘Asla Vazgeçmem’ dizisine bu kadar ayrıcalıklı davranması herkesi ister istemez şaşırtıyor. Bu ayrıcalığın “tamamen duygusal” olmadığını hemen belirteyim. Yapımcı kanalla yaptığı görüşmeler sonrası yüzde 20’lik bir indirime gitmiş. Kanala bölüm başı maliyeti 650 bin lira olan dizi artık 520 bin’e çekiliyor. Dizinin oyuncuları da elini taşın altına koymuş. Türkiye Güzeli Amine’nin ilk dizisi olduğu için çok yüksek bir ücret aldığını sanmıyorum ama Tolgahan Sayışman fiyatında ciddi bir indirim yapmış. Hal böyle olunca da dizinin toplam 13 bölüm ekranda olması garanti altına alınmış.

Ağlamaktan gözyaşları kurudu!

Fanları “Kara Para Aşk” dizisi bitmesin diye kampanya başlattı. Sosyal medya üzerinden imza topluyorlar.

Haberin Devamı

İki sezondur devam eden dizide oyuncular da ekip de çok yorgun. Reyting yarışı herkesi fazlasıyla yıprattı. Bu yorgunluk artık oyunculuklara da yansımaya başladı. Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Elif’in babasının mezarı başında ağlamakta zorlanması sosyal medyada epey konuşuldu. Dizinin fanları ‘bitmesin’ diye başlattıkları kampanya ile oyunculara iyilik yaptığını sanıyor ama gel gör ki bazen zarar veriyor.

Şöhret hastalığı

“Gelinim Olur Musun” programıyla tanıdığımız gelin adayı Sinem Umaş yıllar sonra “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ortaya çıktı. Uzun zamandır kameralardan uzak futbolcu sevgilisiyle sakin bir hayat sürüyordu. Görünce şaşırmadım desem yalan olur. “Gelinim Olur Musun”da Ata’nın annesi Semra kaynanadan az çekmemişti. Yarışma bittikten sonra şöhretin büyüsüne kendisini kaptırmış bir albüm bile yapmıştı. Toz pembe görünen dünyanın gerçek yüzüyle karşılaştığında ise çok sıkıntılı günler geçirmişti. 11 yıl sonra yine bir yarışma programıyla televizyona dönüyor Sinem. Şöhret hastalığı bu olsa gerek.

Haberin Devamı