Gazete Vatan Logo

Asla Vazgeçmem 59. final bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında!

Show TV ekranlarından yayınlanan Asla Vazgeçmem bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Asla Vazgeçmem'in final bölümünde Nur, Fatih’in evlenme teklifi ile şaşkına dönüyor. Asla vazgeçmem 59. Final bölümüne dair merak edilen soruların cevapları ve fragmanlar bu haberimizde...

Asla Vazgeçmem 59. final bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında!

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşan Asla Vazgeçmem için geri sayım başladı. Asla Vazgeçmem’in bu akşam izleyicilerle buluşacak olan 59. Final bölümünde Yiğit, Nur için hayatını tehlikeye atacak. Asla Vazgeçmem’ dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde derledik.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Taner Rumeli (Fatih), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Tuğçe Kumral (Elmas), Ümit Yesin (Tayyar), Gözde Mutluer (Yağmur) , Yağızkan dikmen (Emin), Ege Kökenli (Yaren) Poyraz Bayramoğlu (Mert), Hakan Dinçkol (Fırat) ve Ferda İşil (Dudu ) rol alıyor.

ASLA VAZGEÇMEM 59. FİNAL FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM’İN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Asla Vazgeçmem’in final bölümünde; Nur Fatih’in evlenme teklifiyle adeta şaşkına dönmüştür. Kalbindeki adam Yiğit Kozan’dan başkası değildir. Yiğit’in gördüğü manzara karşısında midesine kramplar girer daha fazla dayanamaz, kendini bahçenin dışına atar

Haberin Devamı

Elmas, Cahit ve Nazan’ın hala evli olduklarını öğrenince iyice gözü dönmüş şekilde, Cahit’in ve Nazan’ın silahla kapısına dayanmış, birine zarar vermeden ve bebeğini almadan evden çıkmamayı kafasına koymuştur. Yiğit, Cahit’e ve karakola götürülen Elmas’a yardımcı olacaktır. Diğer yandan Nur, kazadan sonra ilk kez gördüğü Mert’e karşı vicdan azabını hafifletememiş, İclal’le konuşmak için karşısına dikilmiştir. Nur suçsuzdur artık Yiğit’le yolu bir değildir. Fatih’le evlenecek, Almanya’ya yerleşeceklerdir. Aytül Nur’u ortadan kaldırmayı hala istemektedir. Fırat ile işbirliği yapmak ister. Yaren ise, Emin tekrar Yağmur’a döndüğü için kıskançlık krizlerine girmiştir. Nur gerçekten Fatih’le evlenip yurtdışına yerleşebilecek midir? Elmas bebeğini kurtarıp, her şeye rağmen Cahit’le bir yuva kurabilecek midir? Cahit Nazan’ın gerçek yüzünü görebilecek midir? Aytül Nur’a olan nefretiyle kimlere zarar verecektir? Yiğit-Nur-İclal aşk üçgeni tarihe mi karışacaktır?.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aradan 3 ay geçmiştir. Nur demir parmaklıklar ardında Yiğit’in geleceği günü beklerken, Yiğit; yürüyemeyen oğlu Mert’i İclal ile birlikte fizik tedaviye götürmektedir. Nur’un tüm kalbiyle yanında olan Fatih artık duygularını saklamak istemez.

Gerekirse Yiğit’i karşısına almaya hazırdır. İclal ve Aytül yaşananları kabullenememiş, yürekleri soğumamıştır. Aytül, Nur’u hapishaneden sağ çıkartmamayı kafasına koymuştur. Herkes ‘adalet’ gününü beklemektedir. Hak yerini elbet bulacaktır. Diğer yandan doğum yaparken ölümden dönen Elmas ,bebeğiyle hala hastanededir.

Cahit ve Nazan planlarını yapmış, Aslan bebeğin küvezden çıkacağı günü beklemektedir. Nazan, Cahit ve Aslan bebek Elmas’dan uzakta yeni hayatlarına başlayacaktır. Emin ve Yaren aşkı devam ederken aylar sonra karşılaşan Yağmur ve Emin birbirlerini unutabilmiş midir? Nur, Aytül’ün ölüm tuzağından kurtulup tahliye olabilecek midir? Yiğit Nur’u affedebilecek midir?

Haberin Devamı