Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle

Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle

Show Tv ekranının final kararı alan dizisi Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanlarında İclal ve Nur kaçırılıyor. Yiğit deliye dönüyor. Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle

Gold Film imzalı, yapımcılığını Faruk Turgut ve Şükrü Avcı'nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Hülya gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan dikmen'in yer aldığı Asla Vazgeçmem 45. bölüm fragmanları ile 7 Nisan perşembe akşamı Show TV'de...

ASLA VAZGEÇMEM 45. BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 45. Bölümünde; İclal ve Nur’un kaçırıldığını öğrenen Yiğit, çılgına döner. Kısa sürede bunu kimin yaptığını öğrense de, onları kurtarmanın çok kolay olmayacağını da anlar. Fatih’in gizli kimliğini öğrenen Yiğit, bu kaçırma olayında onunla birlikte hareket etmeye ikna olurken, diğerlerini panikletmemek adına olayı gizli tutmaya çalışacak ancak bunda çok da başarılı olamayacaktır.

İclal ve Nur, mecburi birlikteliklerinde hem sık sık kavga edecek hem de ağır bir hesaplaşma yaşayacaklardır. Cahit’den habersiz küçük bir kız çocuğu evlat edinerek eve dönüş vizesi almayı hedefleyen Nazan, karşısında çok farklı bir Cahit bulacaktır. Bu zor süreçte en büyük desteği Elmas’tan kurtulmak için ona oynayan Aytül’den görecektir. İclal ve Nur’a iyiyce yaklaşan Yiğit, hayatının en zor sorusuyla sınanacaktır.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İclal için Nur’u öldürmeyi göze alan Fırat’ın planını Fatih bozar. Fatih olayı çözerek soluğu İclal’in yanında alır. İclal hiç beklemediği yerden aldığı bu darbe ile şaşkına dönmüştür. Zaten atölye açılışına Nur’un gelişi de onun için büyük bir sürprizdir.

Aşklarını gizli yaşamaya çalışan Nur ve Yiğit , ilk olarak Emin’e yakalanırlar. Ancak Emin’i asıl çıldırtan Elmas’ın tekrar Cahit’in yanına dönmüş olduğunu öğrenmesi olacaktır. Aytül, Yağmur’un hırsızlıklarını yakalayacak ancak Yiğit “kardeşimdir” diyerek Yağmur’un arkasında duracaktır. Aytül, Yağmur’u evden gönderemese de ona hayatı dar etmek için hiçbir fırsatı kaçırmayacaktır. Cahit, Elmas’ın eve dönmesiyle rahatlamıştır.

Ancak Nazan’ın boş durmaya niyeti yoktur, Cahit’e büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Kozan Şirketi’nde bulunan bir dinleme cihazı büyük olayların yaşanacağının habercisi gibidir.

Haberin Devamı