Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 45.bölüm fragmanı yayında - İzle

Asla Vazgeçmem 45.bölüm fragmanı yayında - İzle

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Şok sahnelerin yaşanacağı Asla Vazgeçmem bomba gibi bir bölümle geliyor. Asla Vazgeçmem ayrıntıları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 45.bölüm fragmanı yayında - İzle

Ekranların takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem yine şok bir bölümle ekranlara geliyor. Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı Asla Vazgeçmem heyecanla bekleniyor. İşte Asla Vazgeçmem son yayınlanan fragmanı ve ayrıntıları...

ASLA VAZGEÇMEM 45.BÖLÜM FRAGMANI

“Asla Vazgeçmem”in 45. Bölümünde; İclal ve Nur’un kaçırıldığını öğrenen Yiğit, çılgına döner. Kısa sürede bunu kimin yaptığını öğrense de, onları kurtarmanın çok kolay olmayacağını da anlar. Fatih’in gizli kimliğini öğrenen Yiğit, bu kaçırma olayında onunla birlikte hareket etmeye ikna olurken, diğerlerini panikletmemek adına olayı gizli tutmaya çalışacak ancak bunda çok da başarılı olamayacaktır. İclal ve Nur, mecburi birlikteliklerinde hem sık sık kavga edecek hem de ağır bir hesaplaşma yaşayacaklardır.

Cahit’den habersiz küçük bir kız çocuğu evlat edinerek eve dönüş vizesi almayı hedefleyen Nazan, karşısında çok farklı bir Cahit bulacaktır.Bu zor süreçte en büyük desteği Elmas’tan kurtulmak için ona oynayan Aytül’den görecektir. İclal ve Nur’a iyiyce yaklaşan Yiğit, hayatının en zor sorusuyla sınanacaktır.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem, perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.