Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı yayında-izle

Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı yayında-izle

Perşembe akşamlarına damga vuran dizi Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan her bölümü ile ilgi odağı olmaya devam eden Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanında Nur ve Yiğit arasında buzlar erimeye başlayacak. Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanında Yiğit babasını kaybedecek. Nefes kesecek Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 39. bölüm fragmanı yayında-izle

"Yanındayım! Seninle ağlamak için yanındayım"

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nur, Yiğit için her yolu deniyor!

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

“Asla Vazgeçmem”in 38. Bölümünde; Yiğit’e yakın olmak için yan evini kiralayan Nur’un artık tek hedefi Yiğit’i tekrar kazanmaktır. Bunun için Cahit’i ikna ederek onun sekreteri olarak Kozan şirketine de girmiştir. Nur’un bu atakları İclal’i deli etse de sakladığı sır yüzünden elinden birşey gelmemektedir.

Haberin Devamı

Aytül’ün sözünü dinleyerek mağdur kadını oynamakta, sadece Mert’i Nur’un üzerine salmakla yetinmektedir. Nur yeni evine taşınırken yanına halası ve eniştesini de alır. Elmas ise annesini mutlu edeceğini düşünerek Emin’e kendini affettirmek istemektedir. Bunun için harekete geçer. Nur’un şirketteki varlığı Yiğit için çok rahatsız edici olsa da yine de onu görmek için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Babasının yıllar sonra karşısına çıkması Yiğit için kötü bir sürprizdir. Ancak onu büyük bir şok beklemektedir.