Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanında Nur Yiğit'i geri kazanabilecek mi?-izle

Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanında Nur Yiğit'i geri kazanabilecek mi?-izle

Show Tv ekranının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Nur Yiğit için savaşacak. Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanında işler yeniden karışacak. Nefes kesen Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 38. bölüm fragmanında Nur Yiğit'i geri kazanabilecek mi?-izle

Nur, Yiğit'i geri kazanabilecek mi?

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak!

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Asla Vazgeçmem”in 37. Bölümünde; Nur’un Kerem’le evlenmesini kabul edemeyen Yiğit her ne kadar onu zor durumdan kurtarsa da artık Nur’dan vazgeçmiştir. Bu aşk için savaşacak kişi bundan böyle Nur’dur. Düşük olayını öğrenmesine rağmen, Nur’a olan öfkesi nedeniyle Yiğit, İclal’e yeniden evleneceklerini söyler.

Haberin Devamı

İclal sonunda hedefine yaklaşmıştır, çok mutludur. Ancak nikah günü onu öyle büyük bir sürpriz beklemektedir ki…. Cahit’in Nazan’dan boşanacağı günü iple çeken Elmas ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak, Nazan’ın hiç de kolay lokma olmadığını anlayacaktır. Herkes için yeni bir hayat başlarken Yiğit’i tekrar kazanmak için tüm gücüyle savaşan yepyeni bir Nur vardır artık.