Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 29. bölümde Yiğit ve Nur gerçekleri öğrendi!-izle

Asla Vazgeçmem 29. bölümde Yiğit ve Nur gerçekleri öğrendi!-izle

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 29. bölümde heyecan doruktaydı. Asla Vazgeçmem yayınlanan son bölümde bölüm Yiğit ve Nur yine karşı karşıya geldi. Asla Vazgeçmem dün akşam yayınlanan bölümde İclal'in foyası ortaya çıktı. Asla Vazgeçmem 29. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 29. bölümde Yiğit ve Nur gerçekleri öğrendi!-izle

Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pakdemir'in başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem 29. bölümü için heyecan doruktaydı! Geçtiğimiz sezonda ekranlara iddialı bir giriş yapan ve yeni sezonda da dizi seveleri etkilemeyi başaran Asla Vazgeçmem son bölümü yine çok ses getirdi, hafızalara kazınacak sahneler ekrana kilitledi.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son bölümde boşanarak ekran başındakileri şaşırtan Nur ve Yiğit, yeni bölümde tekrar karşı karşıya gelecek. Yıllarca süren derin bir uykudan uyandıktan sonra sevdiği adamı başka bir adama kaptıran İclal ise akıl almaz oyununu sürdürerek Yiğit'i tekrar nikah masasına oturtmaya çalışacak. Peki, başarılı olacak mı? Asla Vazgeçmem 29. bölümü bu akşam Show Tv'de!

ASLA VAZGEÇMEM 29. BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 29. Bölümünde; Hızlı ve sürprizli bir şekilde evlenen Nur ve Yiğit, yine hızlı ve süprizli bir şekilde boşanmıştır. Nur’un boşanma talebini kabul eden Yiğit için bu durum Nur’dan vazgeçme anlamına gelmemektedir. Sadece Nur’un kendine birşeyler ispat etmek adına yanlış şeyler yapmasına engel olmaktır.

Haberin Devamı

İclal ve Kerem ise boşanma sürecini en yakından takip eden kişilerdir. Kerem bu zor döneminde Nur’a yakın olup yardım etmek istemektedir. İclal ise birinci raundu kazanmış , kurduğu oyun sayesinde Nur ve Yiğit’in boşanmalarını sağlamıştır. Şimdiki hedefi Yiğit’le tekrar nikah masasına oturmaktır. Bu uğurda oğlu Mert’i silah olarak kullanmaktan bir an bile tereddüt etmez.

Boşanmalarının ardından kendini tamamen işine vermeye çalışan Nur, Yiğit’in nefesini her an yanında hissetmekte ve bundan son derece rahatsız olmaktadır. Cahit’i babalık testine ikna eden ancak hiç beklemediği bir oyuna gelen Elmas için artık tek çözüm yolu mahkemeden geçmektedir. Haklı olmanın verdiği güvenle bu yola girmekten çekinmeyecek, böylece hedefine biraz daha yaklaşacaktır.

Nur’un kariyeri için önemli olan bir gece, İclal tarafından mahvedilecek, Yiğit ve Nur tekrar karşı karşıya gelecektir. Geceyi mahvetmesiyle ilgili İclal’den hesap soran diğer bir kişi ise Fırat’tır. Ancak bu hesaplaşma hiç beklenmedik bir şekilde sonlanacaktır.

Haberin Devamı

“Asla Vazgeçmem”, bu akşam 19.45’te yeni bölümü ile Show TV’de!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Asla Vazgeçmem”in 28. Bölümünde; İclal’in hamilelik haberi Yiğit ve Nur’un hayatlarını tam herşeyin düzeldiğine inandıkları bir anda geri dönülmez bir şekilde altüst edecektir. Nur evi terk edip kuzeni Elmas’ın yanına sığınır. Yiğit ise hamilelik haberinin doğrulanması sonucunda İclal’le uzlaşmaya çalışacak, ancak karşısında asla taviz vermeyen, tek istediği yeniden nikah masasına oturmak olan bir İclal bulacaktır.

Bu arada İclal’in Mert üzerindeki çalışması meyvesini vermiş ve Mert babasından soğumuştur. Ayrıca Mert’in okuldaki davranışlarında görülen psikolojik travmaları Yiğit’in elini kolunu iyice bağlayacaktır. Cahit’i babalık testine ikna eden Elmas, “Kozan” olacağı günün çok yaklaştığına inanmaktadır.

Ancak Nazan boş durmayacak, Elmas’ı hedefine ulaştırmamak için son kozunu da oynayacaktır. Yiğit’i kendinden soğutarak boşanmaya razı etmek için önündeki tek yolun işe dönmekten geçtiğini düşünen Nur, bu konuda harekete geçer. Hızlı ve sürprizli bir şekilde evlenen Nur ve Yiğit’i yine hızlı ve süprizli bir son beklemektedir.

Haberin Devamı