Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen heyecan dolu son bölüm ardından Asla Vazgeçmem 29. bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 29. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Perşembe akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem son bölümünde tansiyon yükseldi. Tolgahan Sayışman, Mine Gülşe, Şafak Pekdemir'in başrollerini paylaştığı dizi dün akşam 28. bölümü ile izleyici karşısına çıktı

Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesini elen Asla Vazgeçmem'in bu haftaki bölümünde İclal'in hamilelik oyunu, Yiğit ve Nur'un yeni bir hayat kurma planını yerle bir ederken; Mert'in psikolojik travma geçirmesi, Yiğit'in elini kolunu bağladı. Sürpriz gelişmelerin, şaşırtıcı sahnelerin ve entrikanın eksik olmadığı Asla Vazgeçmem yepyeni bölümüyle 10 Aralık Perşembe Show Tv ekranlarında!

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nur ile Yiğit boşandı mı?
“Asla Vazgeçmem”in 28. Bölümünde; İclal’in hamilelik haberi Yiğit ve Nur’un hayatlarını tam herşeyin düzeldiğine inandıkları bir anda geri dönülmez bir şekilde altüst edecektir. Nur evi terk edip kuzeni Elmas’ın yanına sığınır. Yiğit ise hamilelik haberinin doğrulanması sonucunda İclal’le uzlaşmaya çalışacak, ancak karşısında asla taviz vermeyen, tek istediği yeniden nikah masasına oturmak olan bir İclal bulacaktır.
Bu arada İclal’in Mert üzerindeki çalışması meyvesini vermiş ve Mert babasından soğumuştur. Ayrıca Mert’in okuldaki davranışlarında görülen psikolojik travmaları Yiğit’in elini kolunu iyice bağlayacaktır. Cahit’i babalık testine ikna eden Elmas, “Kozan” olacağı günün çok yaklaştığına inanmaktadır. Ancak Nazan boş durmayacak, Elmas’ı hedefine ulaştırmamak için son kozunu da oynayacaktır. Yiğit’i kendinden soğutarak boşanmaya razı etmek için önündeki tek yolun işe dönmekten geçtiğini düşünen Nur, bu konuda harekete geçer. Hızlı ve sürprizli bir şekilde evlenen Nur ve Yiğit’i yine hızlı ve süprizli bir son beklemektedir.
İclal’in Yiğit ve Nur ile yüzleşmesi herkes için hayatı geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir. İclal’in herşeyi bilmesi artık bu mutluluk oyununa devam etmeyecekleri için Yiğit ve Nur’u büyük ölçüde rahatlatsa da suların kolay kolay durulmayacağını da bilmektedirler. Yiğit ve Nur çiftlikten ayrılarak kendilerine yeni bir dünya kurmanın heyecanı içindeyken Mert’in olumsuz tavırları her ikisi için de hem şaşırtıcı hem de çok üzücü olacaktır.
Ancak Mert’in bu şekilde davranması, İclal’in onu silah olarak kullanmak üzere çalışmasının eseridir. Gerçekleri kendisinden sakladığı için kızgın olduğu Aytül’ü yanına yaklaştırmayan İclal’in artık en yakını Fırat’tır. Ve Fırat’ın yardımıyla hayatının oyununu oynayacaktır.
Tek derdi Cahit’i babalık testine ikna ederek haklı olduğunu kanıtlayıp, rahata ermeyi planlayan Elmas ise Cahit ve Nazan’a tacizlerine devam edecek, sonunda ise testi kabul ettirecektir. Fırat’ın yardımıyla hedefine ulaşan İclal, bombasını patlatmakta bir an bile tereddüt etmez. Tüm sorunları geçmişte bırakarak mutlu bir döneme girdiklerine inanan Nur ve Yiğit için bu bomba haber ikisini de eskisinden de kötü bir duruma düşürecektir..

Haberin Devamı