Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanında evlilik teklifi-izle

Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanında evlilik teklifi-izle

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanında heyecan yine dorukta Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanında Kerem Sancaktar Yeşim'e sürpriz bir evlenme teklifinde bulunuyor. Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanında evlilik teklifi-izle

Show TV’den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: “Asla Vazgeçmem”

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

ASLA VAGEÇMEM 24. BÖLÜM FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM 23. BÖLÜM ÖZETİ
Asla Vazgeçmem son bölümünde;Yiğit'in Nur'a sorduğu "Benden boşanmak mı istiyorsun?" sorusunu duyan İclal'in dünyası başına yıkılsa da kısa sürede toparlanıp karşı atağa geçti. Nur'a inat olsun diye kabul ettiği hafta sonu tatilinde Yiğit'i büyük bir sürpriz beklemekteydi. İclal ve Fırat'ın gizli işbirliği sonucu; gittikleri otelde karşılarına Sancaktar Kozmetik'in reklam çekimi için orada bulunan Kerem, Nur ve Fırat çıktı. Cahit'i oyuna getirerek paraya kavuşan Elmas'ın kardeşi Emin'e yakalanması bütün planlarını altüst etmişti.
Parayı iade etmek zorunda kalacağı gibi, çiftlikten de gönderilmesi kararlaştırılmıştı. Elmas konusunun patlaması ve Aytül'le yaptığı konuşma sonunda Nazan'ın aklı başına geldi, kocasını tekrar kazanmanın yollarını arayacaktı. Herşeyini kaybettiğine inanan Elmas, birşeyler değiştirebilir umuduyla İclal'e yaklaştı, ancak İclal'in ona güvenmesi öyle kolay olmayacaktı. Yiğit'in İclal'le tatile çıkmış olması Nur'u iyice yükseltirken, Nur'u Kerem'le sık sık birlikte görmek de Yiğit'i çileden çıkartmaktaydı.

Haberin Devamı