Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Asla Vazgeçmem 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Asla Vazgeçmem bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Kerem Nur ve Yiğit gerçeğini öğreniyor. Asla Vazgeçmem 23. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 23. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

ASLA VAZGEÇMEM 23. BÖLÜM FRAGMANI

Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: Asla Vazgeçmem yeni bölüm fragmanıyla heyecanlandırdı. Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini ise Aysun Akyüz'ün üstlendiği, sıfırdan zirvey yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan ve ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadının hikayesini ekrana taşıyan Asla Vazgeçmem 23. bölümünde tansiyon yükseliyor.

Araları bozuk olan Yiğit ve Nur'un aşkını yeni bir sınav bekliyor. Başrollerini; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show Tv'de!

ASLA VAZGEÇMEM 23. BÖLÜM ÖZETİ

“Asla Vazgeçmem”in 23. Bölümünde; Yiğit’in Nur’a sorduğu “Benden boşanmak mı istiyorsun?” sorusunu duyan İclal’in dünyası başına yıkılsa da kısa sürede toparlanıp karşı atağa geçer. Nur’a inat olsun diye kabul ettiği hafta sonu tatilinde Yiğit’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

İclal ve Fırat’ın gizli işbirliği sonucu; gittikleri otelde karşılarına Sancaktar Kozmetik’in reklam çekimi için orada bulunan Kerem, Nur ve Fırat çıkar. Cahit’i oyuna getirerek paraya kavuşan Elmas’ın kardeşi Emin’e yakalanması bütün planlarını altüst etmiştir.

Haberin Devamı

Parayı iade etmek zorunda kalacağı gibi, çiftlikten de gönderilmesi kararlaştırılmıştır. Elmas konusunun patlaması ve Aytül’le yaptığı konuşma sonunda Nazan’ın aklı başına gelecek, kocasını tekrar kazanmanın yollarını arayacaktır.

Herşeyini kaybettiğine inanan Elmas, birşeyler değiştirebilir umuduyla İclal’e yaklaşacak, ancak İclal’in ona güvenmesi öyle kolay olmayacaktır. Yiğit’in İclal’le tatile çıkmış olması Nur’u iyice yükseltirken, Nur’u Kerem’le sık sık birlikte görmek de Yiğit’i çileden çıkartmaktadır.