Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 14.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz! İzle

Asla Vazgeçmem 14.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz! İzle

Asla Vazgeçmem dizisinin 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlara merhaba dediği günden beri oldukça ilgi gören Asla Vazgeçmem'in başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe paylaşıyor . İşte Asla Vazgeçmem 14.bölüm fragmanı ve bölüm detayları..

Asla Vazgeçmem dizisi 14.bölüm ile tüm heyecanı ile devam ediyor. Asla Vazgeçmem 14. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Asla Vazgeçmem 14.bölüm özeti

Elmas’ın yeni oyunuyla altüst olan Yiğit, bunun acısını Nur’dan çıkarıyor.
Hamile olduğunu öğrenmesiyle şaşkına dönen Nur, her şeye rağmen mutlu ve umutludur. Yiğit’e bir an önce müjdeyi vermek ister ancak, hiçbir şey beklediği gibi gitmez. Elmas’ın yeni oyunuyla altüst olan Yiğit, bunun acısını Nur’dan çıkarır. Yiğit’le konuşmaya fırsat bile bulamayan Nur, hamilelik haberiyle kahrolan Aytül’ün hedefindedir. İclal, hatırladığı geçmişin ağırlığı altında Yiğit’e artık bambaşka bir kadın olduğunu ispatlamaya çalışırken, Yiğit, Elmas’ın oyunu yüzünden hem Nur’u hem de İclal’i korumak zorundadır. Nur, hamileliğini sessiz sedasız yaşarken, Yiğit de İclal de saklı gerçeklerle yüzyüze gelir.
Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.
Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh.. Ya kafes onları boğacak… Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak…
Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe’nin başrollerini paylaştığı “Asla Vazgeçmem”, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM 14.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ