Gazete Vatan Logo
Magazin Aşkın en kârlı hali!

Aşkın en kârlı hali!

İlişkisini geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen MET Gala’da duyuran Elon Musk, şarkıcı sevgilisi Grimes’in dinlenirliğini yüzde 124 oranında arttırdı

Aşkın en kârlı hali!

Tesla’nın kurucusu Elon Musk (46), yeni sevgilisi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Grimes’in (30) popülaritesini artırdı. Musk’la birlikteliği basına yansımadan önce de pek çok hayranı olan Grimes, yaşadığı aşk sayesinde yeni dinleyiciler tarafından keşfedildi. Musk ile ilişkisi 8 Mayıs’ta gerçekleşen MET Gala’da ortaya çıkan şarkıcının dinlenme oranı o tarihten bu yana yüzde 124 arttı.

Yapay zeka tanıştırdı

İkilinin tanışma hikayesini anlatan çifte yakın bir kaynak, “Elon, Rococo Basilisk şakası yapmak için fikir arıyordu ve Grimes’in bu konuda şaka yaptığını görünce ondan yardım istedi. Grimes, üç yıldır ilk defa birinin şakayı anladığını söyledi. İkisi de yapay zekayla dalga geçti” dedi.

Böyle duyurdular

Çift, aşklarını kırmızı halıda el ele verdikleri bu pozla duyurmuştu. Elon Musk, kız arkadaşının elbise tasarımına yardımcı olduğunu itiraf etmişti. Grimes’in kolyesi Tesla’nın logosuna benzetilmişti.