Gazete Vatan Logo

Askerlik şubesi çalışma saatleri nedir?

Bedelli askerlik başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Vatani görevini yapmak isteyenler askerlik şubesi çalışma saatlerini merakla sorgulamaya başladı. İşte askerlik şubeleri hizmet saatleriyle alakalı bilgiler...

Askerlik şubesi çalışma saatleri nedir?

Gündemde en çok konuşulan konulardan biri arasından yer alan askerlik başvuruları devam ediyor. Askerlik şubesinde uzun kuyruklar oluşurken askerlik şubesi çalışma saatleri ve günleri araştırılmaya başlandı.

ASKERLİK ŞUBESİ SAATLERİ

Askerlik şubeleri, 08:30 - 12:00 / 13:00 - 17:00 saatleri arasında mesai yapmaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır. Ancak son günlerde gündemde olan bedelli askerlik başvuruları nedeniyle askerlik şubeleri, hafta sonu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da açıktı.

Resmi duyuru şu şekildeydi:

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Askerlik şubeleri 27, 28 ve 29 Ekim 2018 tarihlerinde hizmet vermeye devam edecektir." ifadesine yer verildi. Bedelli askerlik başvurusunda son tarih olan 3 Kasım öncesi yığılmaları önlemek amacıyla bu kararın alındığı öğrenildi. Asker Alma Dairesi Başkanlığı, Millî Savunma Bakanlığı Bakanlıklar ANKARA / TÜRKİYE adresinde bulunmaktadır. Ayrıca +90 312 402 6100 numaralı telefonla da ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı