Gazete Vatan Logo

Asker eğlencesinde kan aktı: 1 ölü, 3 yaralı

Asker eğlencesinde kan aktı: 1 ölü, 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir asker eğlencesinde kan aktı. Yaklaşık 100 kişilik grubun birbirine girdiği kavgada 1 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Şipali mahallesinde saat 00.00 sıralarında, kısa bir süre sonra askere gidecek olan 20 yaşındaki Onur Kaya, arkadaşları ile birlikte, oto kurtarma olarak hizmete açılacak olan bir yerde asker eğlencesi düzenledi. Alkol alarak eğlenmeye başlayan yaklaşık 100 kişinin bulunduğu eğlence sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle gençler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya döndü.

MEYDAN KAVGASI

Büyüyen kavga işyerinin dışına taştı. Çıkan kavga sonucunda asker eğlencesini düzenleyen Onur Kaya’nın babası 41 yaşındaki Ekrem Kaya, 20 yaşındaki Adem Kacır, 22 yaşındaki Selami Tüfekçi ve 23 yaşındaki Melih Demirbaş vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

ÖZEL ARAÇLA ACİL SERVİS ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTILAR

Asker eğlencesinde bulunan kişiler tarafından yaralanan 4 kişi özel araca konularak hastaneye götürüldü. Yaralılardan 41 yaşındaki Ekrem Kaya, 20 yaşındaki Adem Kacır İnegöl özel Cihangir hastanesi acil servisi, 22 yaşındaki Selami Tüfekçi ve 23 yaşındaki Melih Demirbaş ise İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisi önüne bırakıldılar. Özel araç sürücüsü yaralıları acil servisler önüne bırakıp olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Özel Cihangir hastanesi acil servisine sağlık görevlileri tarafından alınan 2 yaralı da tedavi altına alındı. Onur Kaya’nın babası 41 yaşındaki Ekrem Kaya acil servisteki tedavinin ardından sağlık durumu kötüye gidince Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

YARALILARDAN BİRİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Oğlunun yaralandığı duyan İskender Kacır acil servise gelerek oğlunun durumu hakkında bilgi aldı. AB+ grubu kan ihtiyacı üzerine oğluna kan vermek için hareket geçen baba, oğlunun ölüm haberini alınca yıkıldı. Acil serviste yaklaşık yarım saat kalp masajı yapılmasına rağmen Adem Kacır hayatını kaybetti.

2 AY SONRA ASKERE GİDECEKTİ

Yaralıların hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirilirken, Ölen gencin 2 ay sonra askere gideceği bildirildi.

Haberin Devamı

ALKOL ALAN BEKÇİ SORULARA YANIT VEREMEDİ

Olay yerine gelen İnegöl Jandarma ekipleri inceleme yaptı. İnceleme sırasında Oto Kurtarma işyerinin büro kısmında Cep telefon sesini duyan ekipler, kapalı olan kapıyı açıp içeri girdiklerinde sızmış vaziyette olan işyerinin bekçisi Mustafa K. İle karşılaştılar. Bekçinin asker eğlencesinde aldığı alkol nedeniyle sorulan sorulara cevap veremediği öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.