Gazete Vatan Logo
Magazin Aşka uzandı

Aşka uzandı

Serdar Bilgili, adının aşk dedikodularına karıştığı kaçak iş adamı Hakan Uzan’ın eski eşi Özlem Uzan ile ilk kez birlikte görüntülendi.

Aşka uzandı

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili, adının aşk dedikodularına karıştığı kaçak iş adamı Hakan Uzan’ın eski eşi Özlem Uzan ile ilk kez birlikte görüntülendi. Önceki akşam Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yiyen ikili, özel VIP odada baş başa romans yaptı.

Sevgililere daha sonra bir kadın arkadaşları da eşlik etti. Çift çıkışta art arda patlayan flaşlarla panik yaşadı. Muhabirlere sinirlenen Bilgili aracına tek başına binerken, Uzan arkadaşıyla birlikte hızlı uzaklaştı. Taksi çeviren ikili, Bilgili’nin aracı ile aynı istikamete doğru ilerledi.

13 yıl sonra döndü

TV sunucusu Özlem Kızılkaya 2002’de Hakan Uzan ile evlendi. İki çocukları olan çift, İmar Bankası ve Adabank soruşturmaları sırasında yurt dışına kaçtı. Eşiyle birlikte zimmetle suçlanan ve kırmızı bültenle aranan Uzan, 13 yıl sonra geçen Kasım ayında Türkiye’ye döndü. Eşine boşanma davası açtı ve zimmetle yargılandığı davadan beraat etti.