Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yeniden'de son bölümde heyecan doruktaydı. Son bölümünde Şekercizade'lerin başı belaya girdi. Peki Aşk Yeniden son bölümde neler yaşandı? Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yeniden'de son bölümde heyecan doruktaydı. Son bölümünde Şekercizade'lerin başı belaya girdi. Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

AŞK YENİDEN BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Yeniden son bölümde neler yaşandı?

Fatih, Zeynep ve diğerleri mültecileri de tekneye alarak adadan ayrılırlar. Mültecilerin yurtlarına ve ailelerine kavuşmaları için ellerinden geleni yapmayı planlamaktadırlar. Ancak planlamadıkları şey, insan kaçakçılığı suçundan göz altına alınmalarıdır. Polisin, Şevket Reis’in evine gitmesiyle durumdan haberdar olan aileler, çocuklarının bulunduğuna sevinemeden bu kez de nezaret yolu gözlemeye başlarlar. Mültecilerin ifadeleri sonrası herkes rahat bir nefes almıştır. Fakat bu sefer de gazetelere yansıyan “Şekercizadeler insan kaçakçılığı yaparken yakalandı” haberi yüzünden ortalık yeniden karışır.

Aşk Yeniden 12. bölümde neler olmuştu:

Zeynep’in iş girişiminin hüsranla sonuçlanması, onu depresyonun eşiğine getirmiştir. Tabi ki de Fatih onu depresyonun kollarına teslim etmeyecek, Zeynep’i mutlu etmek için çeşitli planlar peşine düşecektir. Zeynep’in mutsuzluğunu sorgulayan Şevket’in teşvikiyle Zeynep kendine gelir ve baba mesleğini sürdürmeye ikna olur. Zeynep, ertesi gün balıkçılık yapmak üzere genç tayfayı tekneye toplayıp Şevket’ten habersiz denize açılır. Teknenin mazotunun bitmesiyle en yakındaki adaya çıkan ekip adanın korkunç gerçeğiyle yüzleşir.

Haberin Devamı