Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Yeniden dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv ekranlarında yeni bir dizi başladı. Aşk Yeniden... Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrolünde yer aldığı dizi ilk bölümü ile reyting rekoru kırdı. Hızlı bir başlangıç yapan Aşk Yeniden dizisi için 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni diziden son ayrıntılar...

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk YenidenFox Tv'de başladı.

AŞK YENİDEN 2. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcı Firma: Süreç Film

Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Ersoy Güler

Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut

Sanat Yönetmeni: Melih Karaman

Oyuncular:

Zeynep Taşkın

Özge Özpirinçci

Güzel, alımlı ve doğal bir kız olan Zeynep, Karadenizlidir. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobradır. Dışarıdan yıkılmaz bir dağ gibi görünse de, aslında çok narin bir kalbe sahiptir. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz. Güçlüyü oynamayı sever. Babasına aşk derecesinde bağlıdır ama onun kadar da inatçıdır. Kolay kolay geri adım atmaz. Haksız bile olsa bunu kabullenmekte zorlanır. Mücadeleci bir yapısı vardır. Esprili ve eğlencelidir. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Selim’dir, onun için dünyayı yakar. Yetiştirilme tarzı nedeniyle zaman zaman tutucu ve gelenekçi olabilir. Nitekim bu tutuculuğunu ilk bıraktığı anda da büyük bir hata yapmıştır. Artık aşka inancını kaybetmiştir zira oldukça büyük bir darbe yemiştir. Şimdi her durumda gardını alan Zeynep, artık yoğurdu üfleyerek yemektedir.

Haberin Devamı

Fatih Şekercizade

Buğra Gülsoy

Fatih; yakışıklı, zengin, iyi eğitim almış bir gençtir. Aile değerlerine bağlıdır. Hayatın zorluklarını hiç görmemiştir ama muhallebi çocuğu da değildir. Aslında içinde her şeye karşı duracak kadar cesur bir kalp taşımaktadır içinde ama bunu kendisi de zaman içinde öğrenecektir. Sevdiği her şeye tutkuyla bağlanan biridir. Onu hayatta en çok zorlayan şey ailesinin kendisine yüklediği misyondur. Herkes onun için yaşıyor gibi görünse de aslında Fatih onlar için kendini feda etmektedir. Ta ki Zeynep’i görene kadar… Onu gördükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Fatih içindeki aşık adamı ve onun yapabileceklerini gördükçe kendisine inanamayacaktır.

Haberin Devamı