Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 59. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Aşk Yeniden 59. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Yeniden enfes bir bölümle daha izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 59. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Yeniden büyük bir merakla bekleniyor. İşte Aşk Yeniden son yayınlanan 59. bölüm fragmanı ve tüm detayları...

Aşk Yeniden 59. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un rol aldığı dizi Aşk Yeniden nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 59. bölüm fragmanı yayınlanan dizi Aşk Yeniden'in yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Aşk Yeniden her Salı saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

AŞK YENİDEN 59. BÖLÜM FRAGMANI

Bir süre içinde bulundukları adadan kurtulma yollarını arayan kahramanlarımız maalesef zaman geçtikçe umutlarını kaybetmiştir. Ada şartlarına alışıp orada kendilerine yeni bir hayat kurmaya başlamışlardır. Kendilerine bir lider seçmek isterler fakat işler sandıkları kadar kolay olmaz. Liderlik için Fatih'in karşısına en yakın rakibi olarak Zeynep'in çıkması durumu ekibin içinde bölünmelere sebep olur. Adada ele geçirdikleri misafirleri başlarda herkesin korkmasına sebep olur.

Ondan kurtulmayı planlarlarken adanın diğer tarafında karaya oturan bir geminin varlığından haberdar olmaları hepsinin yeniden griye dönme umudunu yeşertir. Fatih ve yanındaki birkaç kişi adanın diğer tarafına geçmek için hazırlıklara başlarlar. Fakat bu misafirin onları ölüme mi yoksa yeni bir hayata mı götüreceği meçhuldür!

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gençlerin yarışmadan kazandığı dünya turu tatilinin zamanı gelmiştir. Bir kaç kişi hariç bütün aile toplanıp yola düşerler. Kendilerini gezdirecek olan tekne ile denizde seyrederken bir bot dolusu mülteci ile karşılaşırlar. Her zamanki yardım sever yanları devreye girer ve tekne kaptanının tüm uyarılarına rağmen bottakileri tekneye alırlar.

AŞK YENİDEN 58. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bota çıkıncaya kadar mülteci gibi görünen mağdurlar bir anda şekil değiştirir ve tekneye el koyar. Gergin bir tartışma sonrasında Şekercizadeler ve Taşkınlar kendilerini botta bulurlar. Tek kurtuluşları yakınlardaki adadır ve bu adada da işler pek yolunda gitmeyecektir.

AŞK YENİDEN HİKAYE VE KÜNYE

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan

Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden” FOX'ta!

Haberin Devamı

Yapımcı Firma: Süreç Film

Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu

Yönetmen: Ersoy Güler

Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut

Sanat Yönetmeni: Melih Karaman