Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 52. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Aşk Yeniden 52. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Fox Tv'nin sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Aşk Yeniden 52. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Kahkaha tufanının yaşanacağı Aşk Yeniden 52. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Aşk Yeniden 52. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir.Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Aşk Yeniden yeni bölümüyle 26 Nisan Salı saat 20.00'da FOX'ta!

AŞK YENİDEN 52. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih ve Zeynep, Ertan’ın babalık davası açtığı haberiyle büyük bir şok yaşamış ve Ertan’ın, Selim’i almak konusunda ne kadar kararlı olduğunu anlamışlardır. Ertan ise bu konudaki girişimlerine hız kesmeden devam etmekte ve avukatının verdiği akılla mücadelesini sürdürmektedir.

Fatih bu durumu atlatabilmek için ilkin kaçmayı düşünse de Zeynep onu bu fikirden vazgeçirir. Nitekim Fatih ve Zeynep’in hayatında köklü değişiklikler olmak üzeredir. Çaresizce içine düştükleri durumdan kurtulmayı deneyen Fatih ve Zeynep hiç beklemedikleri bir haberle hayatlarının şokunu yaşayacaklardır… Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı akşamı FOX'ta!

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şevket’in teslim oluşunun üzerinden iki ay geçmiştir. Meryem bu süreç boyunca boş durmamış, Şevket’i hapisten çıkarabilmek için bütün yolları denemiş ve halen denemeye devam etmektedir. Hayat; herkes için sanki normal seyrine dönmeye başlamış gibidir.

Zeynep’in hamileliği de sorunsuz ilerlemektedir. Selin ve Orhan ise Zeynep’in hamileliğinden etkilenmiş ve çocuk sahibi olmaya karar vermişlerdir. Bunu kutlamak için Zeynep’i de alarak dışarı çıkarlar. Ancak kimsenin hesap etmediği bir durum yaşanacak ve ortalık karışacaktır.