Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 31. bölümde çok eğlendirdi-izle

Aşk Yeniden 31. bölümde çok eğlendirdi-izle

Fox TV'nin eğlenceli dizisi Aşk Yeniden 31. bölümde heyecan doruktaydı. Dün akşam ekrana gelen Aşk Yeniden dizisinde bol eğlence izleyenlerin ekranına konuk oldu. Ayrılık yalanını sürdüren Fatih ve Zeynep amacına ulaşabildiler mi? Aşk Yeniden 31. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Aşk Yeniden 31. bölümde çok eğlendirdi-izle

Ekranların romantik komedi dizisi Aşk Yeniden son bölümünde yeni süprizlerle geldi. Aşk Yeniden son bölümünde Zeynep ve Fatih'in arasındaki ayrılık yalanına tüm hızıyla sürerken bir problem baş gösterir. Zeynep Ve Fatih birbirini çok özlemişlerdir.

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı romantik komedi dizisi Aşk Yeniden ilk bölümünden itibaren herkesin gözdesi oldu.

AŞK YENİDEN 31. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Fatih, Mukaddes’i, Ertan’dan uzak tutmak adına başlattıkları ayrılık yalanına herkesi inandırmışlardır. Ancak şimdi de başka bir problem baş gösterir: Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamazlar. Zeynep cephesinde ailesinin sorgulamaları devam ederken, Fatih de her daim, annesi Mukaddes’in göz hapsindedir.

Üstelik annesinin yakın ilgisi, Fatih’in başına akla hayale sığmayacak enteresan olaylar getirecek; Fatih’i hayaller âlemine daldıracaktır. İkisi de göz hapsinde olan Zeynep ve Fatih, tek bir öpücük için herkesin uykuya daldığı gece saatlerini bekleyip birbirlerinin evlerine hırsız gibi gizlice girmekten başka yol bulamazlar. Ancak elbette bu ayrılık yalandan sonra tek bir öpücük bile eskisi kadar kolay olmayacaktır…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştür.
Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindedir. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktadır. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordur. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştır.