Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 30. bölümde Fatih ve Zeynep boşandı mı?-izle

Aşk Yeniden 30. bölümde Fatih ve Zeynep boşandı mı?-izle

Fox Tv'nin sevilen romantik komedisi Aşk Yeniden 30. bölüm ile ekrana geldi. dün akşam ekrana gelen Aşk Yeniden'de umulmadık ayrılık boşanma ile mi sonuçlandı? Fatih ve Zeynep'in ayrılışına sebep olan kim? Aşk Yeniden heyecan dolu 30. son bölüm ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Aşk Yeniden 30. bölümde Fatih ve Zeynep boşandı mı?-izle

Fox Tv'nin eğlenceli senaryosu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Aşk Yeniden son bölümünde tansiyon yükseldi. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 30. bölümünde Fatih ve Zeynep bu kez kesin olarak boşanmaya karar verirken; gençler onları birbiriyle barıştırma planları yapıyor. Peki, bu planda başarılı oldular mı?

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştür.

Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindedir. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktadır. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordur. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Fatih ve Zeynep nihayet rahat bir nefes almışlardır. Zeynep, yaşadığı ölüm korkusu yüzünden yapmak istediklerini ertelemenin anlamsız olduğunu düşünerek Fatih'le bir an evvel evlenmek ister. Ancak bu isteklerinde yalnız değillerdir.

Zira Selin de tıpkı Zeynep gibi düşünerek daha önce reddettiği Orhan'ın evlilik teklifini kabul eder. Gençlerin bu evlilikleri gerçekleştirmek için bir şartları vardır: Meryem ve Şevket de nikahlanacaklardır. Hummalı bir düğün hazırlığı ve kız isteme merasimi tam gaz devam ederken Mukaddes bu düğünleri engellemek için elinden geleni yapar.