Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Yeniden 16.bölüm -izle Son bölümde herkes soluğu Rize’de aldı!

Aşk Yeniden 16.bölüm -izle Son bölümde herkes soluğu Rize’de aldı!

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Aşk Yeniden 16.bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümden Şevket reisin emriyle herkes soluğu Rize’de alır! Son bölümde Rize'de izleyiciyi neler bekledi? Aşk Yeniden 16.bölüm ve ayrıntılar haberimizde..

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Aşk Yeniden 16.bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Aşk Yeniden'in son bölümünde Şevket reisin emriyle herkes soluğu Rize’de alır. Karadeniz’in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar. İşte ayrıntılar..

AŞK YENİDEN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşk Yeniden 16.bölüm özeti

Şevket’in emri vakisiyle herkes soluğu Rize’de alır. Karadeniz’in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar. Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatih’in öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koşarlar. Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rize’ye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine girişirler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu bulmuş, anlaşmaya başlamışlardır. Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Ancak Kara Meryem’in memleketiyle vedalaşmak üzere Rize’ye gelişi aile içinde dengelerin yeniden sarsılmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden 16.bölüm fragmanı izle