Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk yaşamıyorum antrenmandayım

Aşk yaşamıyorum antrenmandayım

Çağla Kubat, Oktay Kaynarca ile aşk yaşadığına dair çıkan haberleri yanıtladı

Çağla Kubat, Oktay Kaynarca ile aşk yaşadığına ve hafta sonunu ünlü aktörle birlikte Bodrum'da geçirdiklerine dair çıkan haberleri yaıtladı.
Kubat, Kaynarca ile bir aşk yaşamadığını şu sözlerle dile getirdi: "Oktay Kaynarca ile 'Kuzey Rüzgarı' dizisinin setinde tanıştım. Set arkadaşlığı, set dışında da yalnızca arkadaşlık olarak devam etti. Yaz boyunca hem yurtiçinde hem de yurtdışında çeşitli sörf turnuvalarına katıldığım için Alaçatı ve Bodrum'daki sörfe uygun sahillerde yoğun bir şekilde antrenmanlarıma devam ediyorum. En son Bodrum Akyarlar'a üç kız arkadaşımla birlikte gittim. Oktay da Bodrum'da olduğu için bir gece arkadaş grubumuzla birlikte onunla görüştük."
Kaynarca ile sadece arkadaş olduklarını vurgulayan Kubat, "Bugüne kadar yaşadığım hiçbir ilişkiyi inkar etmedim. Oktay son derece saygı duyduğum ve sevdiğim biri. Eğer Oktay'la arkadaşlık dışında herhangi bir şey yaşasaydım onunla birlikte gerekli açıklamayı yapardık. Benim için şu an en önemli şey antrenmanlarıma konsantre olmak. Çünkü 18-23 Temmuz'da Kanarya Adaları'nda yapılacak Dünya Sörf Şampiyonası'nın bir ayağına katılmak için yoğun bir tempoda çalışıyorum" dedi. Çağla Kubat, Dünda Sörf Şampiyonası için yoğun şekilde çalışıyor. (HÜRRİYET)

Haberin Devamı