Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu?

Cuma günlerinin beğeni ile izlenen dizisi Aşk ve Mavi hız kesmeden devam ediyor. Aşk ve Mavi’de son bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi bölüm özeti ve fragmanı hakkında detaylar haberimizde!

Aşk ve Mavi son bölümde neler oldu?

Aşk ve Mavi, ATV ekranlarında seyirci ile buluşan izlenme oranı yüksek bir aile dizisi olarak her Cuma ekranlarınızda. Birçok başarılı diziye imza atan ATV, bu proje ile izleyen herkesi ekrana kitliyor. İzlenme oranı açısından ön sıralarda yer alıyor.

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin ana kahramanlarından olan yakışıklı ve başarılı bir Göreçki erkeği olan Ali, Ahmet isimli birini öldürdüğü için senelerce hapislerde kalmış zengin bir ailenin oğludur. Hapishanede iken mektuplaştığı kadın olan Mavi ise aslında yıllar önce öldürdüğü adam olan Ahmet’in kız kardeşidir. Fakat ikisi de bu gerçeği evlendikleri gece öğrenmektedir ve hayatlarının dönüm noktası işte o zaman başlamaktadır.

Fakat ortada çok önemli bir ayrıntı vardır, bu ayrıntı ise aslında Mavi’nin abisini öldüren kişinin Ali’nin değil Ali’nin abisi Cemal olduğudur. Bu önemli durumu sadece Ali ve Cemal bilmektedir ve Ali abisini korumak adına evlendiği kadın Mavi’ye tam anlamı ile masum görünememektedir. Zamanla ve yavaş yavaş tutkulu bir aşka dönüşecek olan bu evlilikte bakalım ne zaman tüm gerçekler gün yüzüne çıkacak?

Haberin Devamı

Peki Aşk ve Mavi’nin son bölümünde neler yaşandı?

Aşk ve Mavi’nin izleyicisi ile buluştuğu son bölüm olan 21.bölümde Göreçkilerin konağını çifte düğün heyecanı sarmıştır. Mavi’nin Ali’den ayrılarak İstanbul’a taşınması kararı ise konakta büyük bir üzüntüye sebep olur iken Ali büyük gerçeği Mavi’ye açıklamaya karar verir. Abisi Cemal ile bu konuyu tartışan Ali ise bir başka misafir tarafından dinlenildiğinin farkında bile değildir. Bu gizli kulak misafiri ise konağın yeni ve zoraki gelin adayı Gülizar’dan başkası değildir.

Yeni bölüm fragmanında neler bekliyor bizi?

Aşk ve Mavi’nin yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. 22 bölümde bizleri neler bekliyor?

Aşk ve Mavi’nin yeni fragmanında Gülizar’ın başına gelen büyük kaza ile Gülizar hayata veda eder. Bu olay ailesinde ve konakta büyük şok etkisi yaratır iken, Mavi’nin annesi Hasibe’nin yakalandığı amansız hastalık ise şaşırılan bir gelişme olarak karşımıza çıkacak. Peki Hasibe ölecek mi? Yoksa o da ilerleyen bölümlerde Gülizar gibi diziden mi ayrılacak? Hasibe’nin bu ani hastalığı yoksa sadece Mavi’nin İstanbul’a gitmesine engel olmak için mi? Hepsi ve daha fazlası için Aşk ve Mavi’yi sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi, her Cuma akşamı ATV’de sizler ile.