Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi dizisi ne zaman başlayacak?

ATV'de yayın hayatına başlayacak olan Aşk ve Mavi dizisi merakla bekleniyor. Ünlü sanatçı Emrah'ın başrol oynadığı Aşk ve Mavi ne zaman başlayacak? Aşk ve Mavi dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Aşk ve Mavi dizisi ne zaman başlayacak?


Ünlü şarkıcı Emrah 10 yıl aradan sonra Aşk ve Mavi dizisinde ekran karşısına çıkıyor. Kapadokya'da çekilen Aşk ve Mavi dizisinde romantik bir aşk konu oluyor. Aşk ve Mavi dizisinin ne zaman başlayacağıyla ilgili soruların cevapları merak ediliyor.

AŞK VE MAVİ TANITIM FRAGMANI


AŞK VE MAVİ 2. TANITIM FRAGMANI


Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir.

Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun ye?ine hapis yatmıştır.

Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır..

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ KADROSU

Başrollerini Emrah, Burcu Kıratlı'nın, paylaştığı Ntc Medya, Atv'nin, imzasıyla 2017 sezonuna hazırlanan Aşk Ve Mavi dizi kadrosu tamamlandı. Çekimleri 28 Eylül'de, başlanarak, bütün oyuncularıyla beraber tanıtım için çalışmaları sürdürülmektedir. Götür Beni Gittiğin Yere temasıyla ekranlara gelecek duygu yüklü dizinin başlama tarihi Ekim, olarak belirlense de teknik aksaklıklar yüzünden Kasım ayına doğru uzayacağı açıklanmıştır. Deneyimli isimlerden yanı sıra, yeni göreceğiniz genç oyuncuları da kadrosunda barındıran dizinin klişelerden uzak senaryosuyla televizyon takipçilerini epey heyecanlandırmaktadır.

Kadronun son halinde dahil olan isimler: Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Birgül Ulusoy, Yıldız Ustabaş, Uğur Uzunel ve Güldüren Güler olmuştur. Ali ve Mavi'nin, sürükleyici aşk hikayesini işleyecek Aşk Ve Mavi Dizisinde entrikalar boy gösterecektir.

Haberin Devamı

Burcu Kıratlı, bir röportajında diziyle ilgili ipuçları da vererek öncelikle ekibinin çalışma uyumuna hayran kaldığını belirtmiştir. Üstad isimlerle bir arada proje de yer almak bana büyük deneyim katmıştır. Kendi karakteri Mavi'yi, sevmesinin büyük nedeninin güçlü duruşu, her şeye rağmen aşkına sahip çıkışına hayran olduğunu Ali'le, yaşayacakları imkansız aşka sahip çıkarak gerekirse ailesini bile karşısına alacak, demiştir.