Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 74. yeni bölümde Ali Yüksel ve Cemal ilişkisini çözebilecek mi?

ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Yüksel ve Cemal'i yan yana gören Ali bu durumu anlamaya çalışır. Elmas'ın konakta hamile olduğu haberi herkesi şaşkına çevirir. Aşk ve Mavi 74. yeni bölümü ile bu akşam ATV'de...

Aşk ve Mavi 74. yeni bölümde Ali Yüksel ve Cemal ilişkisini çözebilecek mi?

Aşk ve Mavi 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta Cemal ve Yüksel'i bir arada gören Ali şüphelelenir ve aralarındaki ilişkiyi çözmeye çalışır. Elmas'ın konakta hamile olduğu haberi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır.

AŞK VE MAVİ 74. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cemal ve Yüksel'i bir arada gören Ali, aralarındaki ilişkiyi öğrenmeye çalışır. Elmas, çocuğunu doğurmak istemeyen bir kıza ulaşır. Kadını çocuğu doğurmasını ve kendisine vermesi için ikna eder. Elmas'ın hamilelik haberi konağa bomba gibi düşer. Cemal, Ali'nin kendisini takip ettiğini anlar ve Yüksel'le birlikte kardeşini atlatmak için bir plan yaparlar. Ama plan bozulur ve bir sırrın perdesi aralanır. Cemal iyice köşeye sıkışmıştır ama son hamlesini henüz yapmamıştır.

AŞK VE MAVİ 74. YENİ BÖLÜM FRAGMANI