Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 71. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 70. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk ve Mavi'de bu hafta Göreçkiler'in konağı sırların ortaya dökülmesi ve ardından gelen ihanet haberleri ile sarsılıyor.

Aşk ve Mavi 71. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de Göreçkiler'in konağı İsmet'in kaza haberi ile sarsılıyor. Göreçkiler'de sırların ortaya dökülmesi ile yalanlar ihanetler bir bir ortaya çıkıyor. Aşk ve Mavi 70. yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Aşk ve Mavi 71. bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 70. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Ben senin için, kızım için yaşıyorum!"

Göreçki Konağı'nda yaşayanlar, Mavi, Pembe ve İsmet'in kaza haberiyle hastaneye koşarlar. Fazıl, İsmet ve gelinleri için üzülürken onu derinden yaralayacak gelişmelerden henüz habersizdir.

Oğlu Ali'nin ameliyat masasında ölümle savaştığını, Cemal'in vurulduğunu henüz bilmiyordur. Hasibe karakola teslim olmaya giderken üst üste gelen felaketler Göreçkiler'i yıkar. Konakta yaşayan herkes için zor günlerin başlangıcıdır bu felaketler… Yalanlar, ihanet, ortaya bir bir dökülen sırlar, daha çok canlar yakacak, katlanması güç durumları ortaya çıkaracaktır.

AŞK VE MAVİ 71. YENİ BÖLÜM FRAGMANI