Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 65. yeni bölüm fragmanında kahreden gerçek!

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Aşk ve Mavi 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümde Elmas ve Fazıl'ın evlenecek olması konakta büyük yankı uyandırır. Cemal ve Safiye başta olmak üzere herkes bu evliliğe engel olmaya çalışır. Aşk ve Mavi 65. yeni bölümde Ali, rahatsızlanıp doktora gider. Ve aileyi derinden yaralayacak olan gerçeği öğrenir.

Aşk ve Mavi 65. yeni bölüm fragmanında kahreden gerçek!

Aşk ve Mavi 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi dizisi 65. yeni bölüm fragmanında Elmas ve Fazlı'nın evlilik kararı alması konakta bomba etkisi yaratır. Cemal ve Safiye başta olmak üzere Aşk ve Mavi yeni bölümde herkes bu evliliğe karşı çıkmaktadır. Aşk ve Mavi 65. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranında...

AŞK VE MAVİ 65. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Elmas ve Fazıl'ın evlenecek olması konakta büyük bir deprem yaratır. Cemal ve Safiye, bu evliliği engellemek ve Elmas'ı konaktan göndermek için çare düşünmektedir. Ali, rahatsızlanıp doktora gidince beyninde bir tümör olduğunu öğrenir.

Doktor, çok umutlu konuşmaz. Ali yıkılmıştır. Kızı Çiçek'in büyüdüğünde babasını bir katil olarak bilmesini istemez ve cinayeti kendisinin değil, abisi Cemal Göreçki'nin işlediğini anlatmak zorundadır.

AŞK VE MAVİ 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI