Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 43. bölümde Pembe ve Hasibe konaktan ayrılıyor!

Aşk ve Mavi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Aşk ve Mavi 43. bölümde ortalık karışıyor. Aşk ve Mavi bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Aşk ve Mavi 43. bölümde Pembe ve Hasibe konaktan ayrılıyor!

Aşk ve Mavi nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. ATV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Aşk ve Mavi 43. bölümde Pembe ve Hasibe konağı terkediyorlar. İşte Aşk ve Mavi 43. yeni bölüm fragmanı...

AŞK VE MAVİ 43. BÖLÜM FRAGMANI

Pembe ve Hasibe konaktan ayrılırken İsmet de peşlerine takılır. Pembe ve Hasibe, konaktan kovulmalarına itiraz etmeyen Mavi'ye çok kızgındırlar. Mavi ve Ali onlara yardım etmek isteseler de Hasibe kabul etmez.

Baran'ın son anda kaçıp kaybolması yüzünden, Cemal'in Gülay'la evlenmekten başka çaresi kalmamıştır. Cemal, nikahı erteletecek bir plan yapar.

Aşk ve Mavi Genel Hikaye
Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar.

Haberin Devamı