Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 32. yeni bölümünde (sezon finali) Ali gerçekleri öğrenecek mi?

Aşk ve Mavi 32. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Aşk ve Mavi'nin sezon finalinde Cemal'e karşı oldukça öfkeli olan Ali gerçekleri öğrenmeyi başaracak mı? İşte Aşk ve Mavi dizisinin merak edilen yeni bölüm fragmanları...

Aşk ve Mavi 32. yeni bölümünde (sezon finali) Ali gerçekleri öğrenecek mi?

Aşk ve Mavi dizisinin bu akşam sezon finali gerçekleşecek. Mavi'nin merdivenlerden yuvarlanması herkesi şoke eder, peki bebek olacak mi? Tüm gelişmeleriyle Aşk ve Mavi dizisi bu akşam ATV ekranlarında olacak.

AŞK VE MAVİ 32. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

AŞK VE MAVİ 32. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

Ali, öğrendiği şeyler karşısında şaşkınlığa düşer. Ondan gerçeği saklayan Cemal'e karşı çok öfkelidir.

Ali'nin öğrendiği ve bunca yıl gizli saklı kalan her şey gün yüzüne çıkacak mı yoksa Cemal, bir kez daha gerçeği saklamanın bir yolunu bulacak mı?

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıkarlar ve konağı oyuncakla doldururlar. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep olur. Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başlar. Cemal, Ali'nin bir şeyleri araştırdığını fark eder, onu durdurmaya çalışır.
İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiye'nin de yardımıyla İsmet'e bir ders vermeye karar verir.Mavi, Ali'den bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Ali'yi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir.Yıllar sonra ortaya çıkan Cemal'in arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar.

Haberin Devamı