Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinin 29. Bölümünde konağın kadınları erkeklerin burnunu sürttürmeye kararlı. Ancak bu tatlı çekişmeye bir anda İsmet’in babasına açtığı miras davası damga vuruyor. Yeni bölümde Fatma’nın bebeği de tehlikeye giriyor. Fatma’nın karnındaki bebek yaşayacak mı?

Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinin yeni yayınlanacak bölümünde konağın kadınları erkeklerin yaptıklarından sonra onları terk ediyor ve yanlarına yaklaşmalarına izin vermiyorlar. Hedefleri ise erkeklerin burunlarının sürtmesini sağlamak. Ancak hanımlar yavaş yavaş eşlerini özlemeye de başlıyorlar. Öte yandan konağın erkekleri terk edilmenin zorluğunu bir de ev işlerinde yaşıyorlar. Kadınlar olmadan idare etmeleri oldukça zorlaşıyor.

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer taraftan Hasibe ise tezgah kurup köfte satmaya başlıyor. İşleri iyi giderken bir anda birinin şikayeti ile zabıtalar geliyor ve tezgahı kaldırıyorlar. Hasibe bunu yapana bir güzel haddini bildirmeyi de ihmal etmiyor.

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünde oldukça gergin dakikalar da yer alıyor. Özellikle İsmet’in babasına miras davası açmış olması gündeme bomba gibi düşüyor. Bu olaya Ali oldukça fazla şaşırıyor. Çünkü Ali, kardeşinden böyle bir hamleyi beklemiyordu. Yeni bölüme damga vuran bir diğer isim ise hiç kuşkusuz Fatma. Fatma, karnındaki bebeğin babası olan Cemal ile konuşurken bir anda ona sinirleniyor ve saldırmaya başlıyor. Bu sırada Fatma’nın bebeğine bir şey oluyor ve Fatma sancılar içinde kalıyor. Acaba Fatma’nın bebeği ciddi bir tehlike altında mı? İsmet’in miras davası ile alakalı ne gibi gelişmeler olacak? Konağın kadınları erkekleri affedecekler mi?
Aşk ve Mavi dizisi 26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de 29. Bölümü ile Atv ekranlarında olacak.

AŞK VE MAVİ DİZİSİNİN 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Aşk ve Mavi dizisinin bir önceki bölümünde Hasibe gece bir anda yüzleri maskeli kişiler tarafından bir arabaya bindirilerek kaçırılmıştı. Aslında Hasibe’nin kaçırılma amacı ailesinden fidye istemekti fakat Hasibe’yi kaçıranlar onun Refika olduğunu zannediyorlardı. Yani Refika diye Hasibe’yi kaçırmışlardı. Hasibe ise fidyecilere kendinin Refika olmadığını ve büyük bir yanlışlık yaptıklarını anlatmaya çalışıyordu. Tüm bunlar olurken Ali de fidye olarak istenilen parayı denkleştirmeye kararlıydı. Bu özellikle Mavi için çok ama çok önemliydi. Fakat Cemal buna yanaşmıyordu ve istenilen parayı çok fazla buluyordu. Bu yüzden de parayı vermemek için çeşitli yollar arıyordu.
Öte yandan Mavi de gecenin bir yarısı aşermişti. Fakat bu sıradan bir aşerme değildi. Çünkü Mavi’nin aşermesi yüzünden Ali ile Cemal’in başı büyük bir belaya girmişti. Ayrıca Fazıl da evde sürekli olarak yaşanan kavgadan ve gürültüden bir hayli sıkılmış bir haldeydi. Bu yüzden de çareyi evden biraz uzaklaşmakta bulmuştu. Artık kafasını dinlemek istiyordu biraz. Fakat Fazıl’ın biraz uzaklaşmak istemesini Refika çok yanlış anlamıştı.

Haberin Devamı