Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinin birbirinden sürükleyici olaylarla dolu 28. Bölümünün fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Hasibe’yi kaçıranlar fidye istiyorlar. Ancak bir şeyler ters gidiyor ve Hasibe’yi öldürmeye karar veriyorlar. Bu sırada Ali ve ağabeyi de polisler tarafından tutuklanıyor. Acaba bu sorunlardan nasıl kurtulacaklar?

Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinin bir önceki bölümünde Hasibe kaçırılmıştı. Yayınlanacak yeni bölümde Hasibe’nin kaçırılmasının yankıları sürüyor. Hasibe’yi kaçıran kişiler fidye olarak tam 5 milyon TL istiyorlar. Özellikle Cemal bu rakamın çok yüksek olduğunu ve hiç de vermek istemediğini belirtiyor. Ancak Mavi’nin yakarışlarının ardından Ali, gerekirse 100 milyon TL de olsa o paranın verileceğini söylüyor. Aynı şekilde Pembe de annesinin kurtulması için Göreçki ailesinin bir şey yapmaması halinde o konağı başlarına yıkacaklarını söylüyor. Nihayetinde para ayarlanıyor ancak bir problem var. Olanlardan sonra Hasibe’yi kaçıran kişiler Hasibe’yi öldüreceklerini söylüyorlar. Hasibe gerçekten de ölecek mi? Diğer taraftan hiç beklenmedik bir şekilde Cemal ve Ali tutuklanıyorlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında polis Ali ve Cemal’in bileklerine kelepçe geçiriyor. Ali ve Cemal bu içine düştükleri beladan nasıl kurtulacaklar?

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

AŞK VE MAVİ DİZİSİNİN 27. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde Cemal ağır yaralanmıştı. Fatma her ne kadar istemese de Ömer polisi aramaya niyetliydi. Nihayetinde Cemal yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştı ve hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu. Bu sırada olay ile ilgili olarak Ömer de gözaltına alınmıştı. Öte yandan Refika da kendisini hiç sevmeyen Saadet’in yaptığı ziyaret sebebi ile bir hayli gerilmişti. Aynı zamanda Refika, Ali’ye de aşırı bir ilgi göstermeye başlamıştı. Bu durum Mavi’yi çok rahatsız etmişti ve Ali ile Mavi kavga etmeye başlamışlardı. Mavi ise çare olarak annesi Hasibe’den yardım istemişti. Yatak odalarına kadar girip Ali ile Mavi’nin ilişkilerine burnunu sokan Refika’ya karşılık Hasibe de benzer şeyleri yapmaya başlamıştı. Böylece henüz mutlu olmaya başlamış olan çift yeniden kavganın eşiğine gelmişti.

Bir yanda oğlu Ali’nin hastalığını düşünen ve üzerine titreyen Refika, diğer yanda kızının da hasta olmaması için uğraşan ve bunun için kendince önlemler almaya çalışan Hasibe vardı. Aynı zamanda konaktan kovulan Birgül de Refika’nın karşısına çıkıp kendisini işe alması yönünde tehdit etmişti. Bu davranış karşısında Refika adeta şok olmuştu. Diğer taraftan da Fatma, Ömer’in sevdiği kıza gerçekleri anlatmıştı. Ona bebeğin gerçek babasının Ömer olmadığını ve bebek doğduktan hemen sonra ikisinin boşanacaklarını söylemişti. Bu haber elbette karşı tarafta tam anlamı ile bir şok etkisine neden olmuştu.

Haberin Devamı