Gazete Vatan Logo

Aşk ve Mavi 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi 24. bölüm fragmanında dizinin yeni bölümü ile ilgili önemli detaylar var. Acaba Mavi ve Ali’nin aşkı nasıl bir yöne gidiyor? Aşk ve Mavi yeni bölümü ve 24. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aşk ve Mavi 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk ve Mavi dizisi izleyenleri hayran bırakan 23. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Bu bölümün ardından herkes 24. Bölümde olacak gelişmeleri merak içerisinde beklemeye başlamıştı. Neyse ki dizinin yayınlanmasından önce 24. Bölüm fragmanı da izleyiciler ile buluştu. Aşk ve Mavi dizisinin 24. Bölümü bir hayli önemli gelişmelere gebe.

AŞK VE MAVİ BÖLÜM ÖZETİ VE FRAMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Özellikle 24. Bölüm fragmanında Ali karakterini canlandıran Emrah’ın söylediği şarkı büyük yankı uyandırıyor.

İsmet ve Pembe, evlendiklerini söyleyerek Hasibe, Fazıl ve Refika’nın karşısına çıkıyorlar. Bu evliliğe ilk tepki Hasibe’den geliyor. Ardından Refika da bu evliliğe karşı olduklarını söyleyerek İsmet’ten hesap soruyor.

Ancak İsmet herkesin kendi mutluluklarına bu şekilde karşı gelmesi yüzünden hem çok üzülüyor hem de çok sinirleniyor. O nedenle de İsmet artık bu şekilde yaşamaya dayanamayıp intihar etmeye kalkışıyor. Acaba İsmet gerçekten aşkı için canına kıyacak mı?

Haberin Devamı

Öte yandan dizinin yeni bölümünde Fatma merdivenlerden düşüyor. Bir anlık refleks ile “Bebeğime bir şey oldu” diyen Hasibe o anda duyduklarına inanamıyor. Acaba Hasibe Fatma’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

Aşk ve Mavi dizisi 24. Bölümü ile 21 Nisan Cuma akşamı Atv ekranlarında olacak.

Aşk ve Mavi Dizisinin 23. Bölümünde Neler Olmuştu?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde Mavi, bir sinir ile eşyalarını toplayıp ailesini de alıp konağı terk etmişti. Ancak yolda arabayla giderlerken Mavi’nin kullandığı arabanın bir anda frenleri tutmamış ve tüm aile arabayla beraber kaza yapmıştı. Ancak asıl önemli olan Mavi’nin hamile olmasıydı. Bu kazanın ardından bebeğe bir şey olmamıştı ama Mavi hafızasını yitirmişti. Bu yüzden de Mavi herkese artık çok iyi davranıyordu. Ali’nin ağabeyini öldürmesi ile alakalı da hiçbir şey hatırlamıyordu. Ali hem baba olacağı için hem de Mavi kendisine çok iyi davrandığı için çok mutluydu. Ancak Mavi’nin bir gün iyileşeceğini biliyordu. O zaman da Mavi yine gitmek isteyecekti. Bir diğer yandan da Ali Mavi’ye gerçekleri anlatmayarak hata yaptığını düşünüyordu. Ona her şeyi bir bir söylemek ve gerçekleri bilmesini sağlamak istiyordu. Ancak buna ilk karşı çıkan kişi Hasibe olmuştu. Evliliklerinin sürmesi için Ali’nin Mavi’ye bir şey anlatmaması gerektiğini söylemişti. Aynı zamanda Mavi, hafıza sorunu nedeniyle Refika ile de bir hayli iyi geçinmeye başlamıştı. Bu durum konaktakileri biraz şaşırtmış olsa da herkesin aslında bir yandan da bir hayli sevindirmişti. Peki bu durum ne zamana kadar bu şekilde gidecekti? Mavi bir gün iyileştiğinde neler olacaktı?

Haberin Devamı