Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk trafiği arap saçı

Aşk trafiği arap saçı

Sarı Kanaryalar’da futbolcuların aşk trafiğinin son derece karmaşık. İşte Arap saçına dönen aşk trafiği

Fenerli Önder Turacı’nın eski nişanlısının açıklamaları, Sarı Kanaryalar’da futbolcuların aşk trafiğinin son derece karmaşık olduğunu ortaya çıkardı!

Fenerbahçe ve Milli Takım oyuncularından Önder Turacı’nın nişanlısı Kübra Aslan’ın, yaptığı açıklama ortalığı fena karıştırdı. Bir güzellik yarışmasında ikinci gelen Kübra Aslan, ayrıldığı nişanlısı Önder Turacı’nın elini sehpaya çarptığı için değil, kendisine savurduğu yumruğun kapı camına gelmesi üzerine kesildiğini açıklamıştı. Genç kız, “Önder benim Fenerbahçe’nin 2’nci kalecisi Volkan Babacan ile aşk yaşadığımı düşünüyordu. Olay günü çok alkollü gelip beni dövmek istedi, yumruğu kapı camına geldi” demişti. Olayı araştıran Güneş’in haberine göre, Fenerbahçeli futbolcuların aşk trafiği Arap saçına dönmüş vaziyette. İddialar şöyle:


Eski sevgililerle aşk!

Kübra Aslan, Önder Turacı ile birlikte olurken ablası, Fener’in ikinci kalecisi Volkan Babacan ile sevgili.. Volkan Babacan’ın çıkmak isteği kişi ise aslında Önder’in sevgilisi Kübra Aslan.. Önder, Kübra ile Volkan’ı sinema çıkışı el ele görünce, nişanı bozdu.. Volkan Babacan’ın ayrıca Kübra Aslan’ın yarıştığı güzellik yarışmasından 20 nolu kraliçe adayı Duygu Afacan ile de yakınlaştı. Yine Fenerli futbolculardan Selçuk Şahin, Ayfer Çelik isimli kızla birlikte oldu. Volkan Babacan, Selçuk Şahin’in ex sevgilisi Ayfer ile çıkmaya başladı. Selçuk Şahin, bu kez şarkıcı Ebru Polat ile birlikte olmaya başladı. Şahin’den sonra Ebru Polat ile Roberto Carlos çıkmaya başladı. Carlos’un ülkesine gitmesiyle bu kez Ebru Polat ile Deivid de Souza yakınlaştı.

Haberin Devamı