Gazete Vatan Logo

Aşk oyunu

Kara Para Aşk'a bu akşam Ömer ve Elif'in romantik anları damga vuracak.

Aşk oyunu

ÖMER VE ELİF'İN AŞK OYUNU! Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kara Para Aşk'a bu akşam Ömer ve Elif'in romantik anları damga vuracak.

Ömer; Metin'i ve bağlı olduğu çeteyi alt etmek için Elif'ten uzak durmak istese de yeni bölümde başarılı olamıyor. Ömer'in annesi Elvan; Arda ve Pelin'in yardımıyla aşıkları bir araya getirmek için bir oyun planlıyor. Aşk dolu görüntülerin ekrana geleceği bölümde; Arda'nın yeni evini boyamak için Ömer ve Elif bir araya geliyor.

TAYYAR İLK KEZ KORKUYOR!

Yeni bölümde; acımasızlığı ve soğukkanlılığıyla ekranların daha önce görmediği kötü bir adam olan Tayyar için çember daralmaya başlıyor. Taner'in bir cinayete kurban gittiğine inanmayan Ömer yakaladığı ipuçlarıyla Tayyar'a ulaşıyor. Tayyar'a savaş açmaya karar veren Ömer'in meydan okuması Tayyar'ın ilk kez soğuk terler dökmesine sebep oluyor.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÖZ KAMAŞTIRACAK!

Kara Para Aşk'ın yeni bölümünde Erkan Can'ın canlandırdığı Tayyar Dündar karakterinin verdiği özel davet şıklık yarışına sahne olacak.

Tayyar Dündar Vakfı'nın özel davetinde Elif karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün şıklığıyla ekran başındaki izleyenleri büyüleyecek. Her bölüm giydiği birbirinden şık kostümleri ve takılarıyla çok konuşulan Büyüküstün, yine güzelliğiyle ekranda arz-ı endam edecek.

Bu davette Elif'in en yakın arkadaşı Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay'da şıklığıyla göz dolduracak.

17 Eylül Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak olan dizide; Elif ve Ömer birbirlerinden uzak kalmayı başarabilecek mi? Ömer, Tayyar hakkındaki tüm gerçeklere ulaşabilecek mi?, Tayyar, Ömer'e nasıl bir savunma yapacak?, Elif, Ömer ve Sami çeteyi alt etmeyi başarabilecek mi? gibi soruların cevapları ekrana gelecek.

Haberin Devamı